LASTİK İŞ
ismail

VARTOLULAR DERNEĞİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

Gündem 11.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VARTOLULAR DERNEĞİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

Kocaeli’de uzun zamandan beri hizmet veren Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği kongre hazırlık çalışmalarına başlayarak kongre tarihi 13 Mart 2021 saat 13 te belirlediler.

Pandemi sürecinden dolayı birçok Derneklerin kongreleri ertelenirken, aynı zamanda uzun süredir Kocaeli’de Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği Pandemiden dolayı ertelendi. Yaklaşık bir yıldır ertelenen kongre 13 Mart 2021 tarihinde saat 13 te Dernek binasında gerçekleşecek. Kongre ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Aktepe; “yaşanan Pandemiden dolayı kongremizi erteleme zorunda kaldık. Tüm dünyayı etkisi altına alan CORONA virüsün den korunmak için biz Dernek kongremizi bir yıl erteledik. Kongremiz Nisan 2020 de yapılması gerekirdi. Ama yaşanan Pandemiden dolayı bir yıl erteleyerek 13 Mart 2021 Saat 13 te Dernek binamızda Kongremizi gerçekleştireceğiz” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner   
Kocaeli’de uzun zamandan beri hizmet veren Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği kongre hazırlık çalışmalarına başlayarak kongre tarihi 13 Mart 2021 saat 13 te belirlediler.

Pandemi sürecinden dolayı birçok Derneklerin kongreleri ertelenirken, aynı zamanda uzun süredir Kocaeli’de Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği Pandemiden dolayı ertelendi. Yaklaşık bir yıldır ertelenen kongre 13 Mart 2021 tarihinde saat 13 te Dernek binasında gerçekleşecek. Kongre ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Aktepe; “yaşanan Pandemiden dolayı kongremizi erteleme zorunda kaldık. Tüm dünyayı etkisi altına alan CORONA virüsün den korunmak için biz Dernek kongremizi bir yıl erteledik. Kongremiz Nisan 2020 de yapılması gerekirdi. Ama yaşanan Pandemiden dolayı bir yıl erteleyerek 13 Mart 2021 Saat 13 te Dernek binamızda Kongremizi gerçekleştireceğiz” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.