LASTİK İŞ

VALİLİKTEN FIRTINA VE YAĞMUR UYARISI

Gündem 11.03.2021 - 08:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİLİKTEN FIRTINA VE YAĞMUR UYARISI

Kocaeli Valiliği, kentimizde etkili olacak kuvetli yağmur ve yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışına karşı uyardı.   Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Bugün (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli (20-50 kg/m2) yağmur ve sağanak, Marmara’nın doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışının olacağı bildirilmiştir.   Bölgemiz genelinde 11.03.2021 Perşembe günü saat:06:00’da başlayarak akşam saat:19:00’a kadar devam etmesi beklenen olumsuz hava şartlarına bağlı olarak meydana gelmesi muhtemel; ulaşımda aksamalar, su baskını, yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kocaeli Valiliği, kentimizde etkili olacak kuvetli yağmur ve yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışına karşı uyardı.

 

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Bugün (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli (20-50 kg/m2) yağmur ve sağanak, Marmara’nın doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışının olacağı bildirilmiştir.

 

Bölgemiz genelinde 11.03.2021 Perşembe günü saat:06:00’da başlayarak akşam saat:19:00’a kadar devam etmesi beklenen olumsuz hava şartlarına bağlı olarak meydana gelmesi muhtemel; ulaşımda aksamalar, su baskını, yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.