LASTİK İŞ
ismail

VAHŞET ! SOKAK KÖPEĞİNİN AYAK PARMAKLARINI KESTİLER

Değirmendere 21.10.2020 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VAHŞET ! SOKAK KÖPEĞİNİN AYAK PARMAKLARINI KESTİLER

Sokak hayvanlarına yönelik şiddet ve vahşet durmuyor. Değirmendere Yalı sahilinde bir sokak köpeği, ayak parmakları kesilmiş halde bulundu.

Değirmendere YAlı Mahallesi sahilinde sabah iş yerini açmak için gelen esnaflar, yerde kanlar içinde yatan bir sokak köpeği buldular. Ayak parmakları bıçakla kesilmiş halde bulunan sokak köpeğine Gölcük Belediyesi veterineri müdahale etti. Ayağı sargıya alınan sokak köpeğine esnaf sahip çıktı. GölcüK'te daha önce de yavru bir sokak köpeğnin ayakları kesilmiş halde bulunmuştu. Gördükleri sahne karşısında adeta şok olan mahalle esnafı, " Sabah geldiğimizde her yer kan içindeydi. Sahilde her gün gördüğümüz sokak köpeğinin ayak parmakları bıçakla kesilmişti. Hayvan biz gelene kadar çok kan kaybetmiş. Belediyeye haber verdik, veteriner geldi ve müdahale etti. Bu vahşeti yapanların bulunmasını ve cezalandırılm asını istiyoruz" dediler.
Sokak hayvanlarına yönelik şiddet ve vahşet durmuyor. Değirmendere Yalı sahilinde bir sokak köpeği, ayak parmakları kesilmiş halde bulundu.

Değirmendere YAlı Mahallesi sahilinde sabah iş yerini açmak için gelen esnaflar, yerde kanlar içinde yatan bir sokak köpeği buldular. Ayak parmakları bıçakla kesilmiş halde bulunan sokak köpeğine Gölcük Belediyesi veterineri müdahale etti.

Ayağı sargıya alınan sokak köpeğine esnaf sahip çıktı. GölcüK'te daha önce de yavru bir sokak köpeğnin ayakları kesilmiş halde bulunmuştu.

Gördükleri sahne karşısında adeta şok olan mahalle esnafı, " Sabah geldiğimizde her yer kan içindeydi. Sahilde her gün gördüğümüz sokak köpeğinin ayak parmakları bıçakla kesilmişti. Hayvan biz gelene kadar çok kan kaybetmiş. Belediyeye haber verdik, veteriner geldi ve müdahale etti. Bu vahşeti yapanların bulunmasını ve cezalandırılm asını istiyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.