LASTİK İŞ

ULUSLARARASI KALPAZAN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Gündem 19.11.2020 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ULUSLARARASI KALPAZAN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya 1 buçuk milyon sahte dolar sürmeye hazırlanan uluslararası kalpazan çetesi çökertildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,  bazı şahısların piyasaya yüklü miktarda sahte dolar sürmeye hazırlandıkları bilgisine ulaşıldı.  Olayla ilgili olarak başlatılan teknik ve fiziki takip sonucu,  olayı gerçekleştirmek isteyen kişilerin 2’si Rus,  1’i Sırp toplam 5 kişilik uluslararası çete olduğu tespit edildi. 1 BUÇUK MİLYON DOLAR Olayla ilgili devam eden takip sonucu, şahısların Kocaeli Çayırova İlçesinde bir yerde ruhsatsız depoları bulunduğu, bu depoda sahte para basıp depoladıkları bilgisine ulaşıldı.  Sabah saatlerinde Kocaeli ve Çayırova İlçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.  Gerçekleştirilen operasyonlarda 5 şüpheli ve 1 buçuk milyon sahte dolar ele geçirildi.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya 1 buçuk milyon sahte dolar sürmeye hazırlanan uluslararası kalpazan çetesi çökertildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,  bazı şahısların piyasaya yüklü miktarda sahte dolar sürmeye hazırlandıkları bilgisine ulaşıldı.  Olayla ilgili olarak başlatılan teknik ve fiziki takip sonucu,  olayı gerçekleştirmek isteyen kişilerin 2’si Rus,  1’i Sırp toplam 5 kişilik uluslararası çete olduğu tespit edildi.

1 BUÇUK MİLYON DOLAR

Olayla ilgili devam eden takip sonucu, şahısların Kocaeli Çayırova İlçesinde bir yerde ruhsatsız depoları bulunduğu, bu depoda sahte para basıp depoladıkları bilgisine ulaşıldı.  Sabah saatlerinde Kocaeli ve Çayırova İlçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.  Gerçekleştirilen operasyonlarda 5 şüpheli ve 1 buçuk milyon sahte dolar ele geçirildi.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.