TÜGVA PROJELERİNİ ANLATTI

15.12.2020 - 19:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜGVA PROJELERİNİ ANLATTI

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan DALKIRAN ve beraberindeki yönetimi ilçemizde seri ziyaretler yaptı.  TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan DALKIRAN ve beraberindeki heyet Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’ü, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Faruk Barış’ı, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetimini ziyaret etti. Vakıf olarak yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulundu.

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan DALKIRAN ve beraberindeki yönetimi ilçemizde seri ziyaretler yaptı. 

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan DALKIRAN ve beraberindeki heyet Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’ü, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Faruk Barış’ı, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetimini ziyaret etti.

Vakıf olarak yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.