LASTİK İŞ

‘SÖZLEŞME GENELİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI’

Ekonomi 16.04.2021 - 15:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

‘SÖZLEŞME GENELİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gökbayrak, “Sözleşmenin en iyi şekilde tamamlanmasını diliyoruz” dedi

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, toplantısı sendika genel merkez binasında yapılan 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak, açıklamasında “Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Başkanlığı A.Ş. (ASFAT A.Ş) ve bağlı işyerleriyle ilgili 28. Dönem  Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerine, sendikamız genel merkezinde 9 Nisan 2021 tarihinde yapılan toplantıyla başlandı” dedi. ‘SÖZLEŞME GENELİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI’ Gökbayrak, açıklamasının devamında “TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yılmaz başkanlığındaki TÜHİS yetkilileri, Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Memur ve İşçi Daire Başkanı Hüseyin Keleş başkanlığındaki işveren yetkileri, Genel Başkanımız Alaattin Soydan, Genel Başkan Yardımcımız Hasan Karaca, Genel Sekreterimiz Yaşar Yavuz, Genel Mali Sekreterimiz Haldun Kurubacak, şube başkanlarımız ve uzman bir kadronun katılımıyla gerçekleşen ilk toplantıda, toplu sözleşmelerinin geneli üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Biz de bu toplantıda yerimizi aldık” dedi. ‘GENEL BAŞKANIMIZ, İŞYERLERİNİN BEKASINA DEĞİNDİ’ Sözlerini sürdüren Gökbayrak, “Toplantının açılışında konuşan TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yılmaz, milli savunma sanayi çalışanları adına yarım asırdan fazla devam eden bu köklü sözleşmede tarafların birbirlerini anlaması halinde güzel sonuçlar alınarak görüşmelerin tamamlanacağını ifade etti. MSB Personel Genel Müdürlüğü Memur ve İşçi Daire Başkanı Hüseyin Keleş, konuşmasında, tarafların el birliği ile çalışması neticesinde güzel bir sözleşmeye imza atılacağına inandığını söyledi. Ardından Genel Başkanımız Alaattin Soydan, Türk Harb-İş Sendikası olarak çalışanların hakları kadar işyerlerinin bekasını da önemsediğimizi, bu işyerlerinin TSK’nın ihtiyaçlarını karşılama yanında korona virüs ile mücadele sürecinde maske ve sıvı oksijen üretimi yaptığına da dile getirdi. Genel Başkanımız, 1 Mart 2021 ve 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve 19 bin üye adına yürütülen bu toplu iş sözleşme görüşmelerinin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diledi” dedi. ‘BAZI MADDELER AYNEN GEÇTİ’ Başkan Gökbayrak, açıklamasının sonunda “Konuşmaların ardından maddeler üzerinde yapılan değerlendirmeler neticesinde, 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesinin 1. maddesi redaksiyon, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14 ve 15. maddeleri aynen geçti. İlerleyen zaman içerisinde diğer maddeler de değerlendirmeye alınacak. Sözleşmenin en iyi şekilde tamamlanmasını diliyoruz. Temennimiz, bizim istediğimiz şekilde bir sözleşmenin kabul edilmesidir. Bunun için mücadelemizi vereceğiz” dedi. 
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gökbayrak, “Sözleşmenin en iyi şekilde tamamlanmasını diliyoruz” dedi

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, toplantısı sendika genel merkez binasında yapılan 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak, açıklamasında “Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Başkanlığı A.Ş. (ASFAT A.Ş) ve bağlı işyerleriyle ilgili 28. Dönem  Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerine, sendikamız genel merkezinde 9 Nisan 2021 tarihinde yapılan toplantıyla başlandı” dedi.

‘SÖZLEŞME GENELİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI’

Gökbayrak, açıklamasının devamında “TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yılmaz başkanlığındaki TÜHİS yetkilileri, Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Memur ve İşçi Daire Başkanı Hüseyin Keleş başkanlığındaki işveren yetkileri, Genel Başkanımız Alaattin Soydan, Genel Başkan Yardımcımız Hasan Karaca, Genel Sekreterimiz Yaşar Yavuz, Genel Mali Sekreterimiz Haldun Kurubacak, şube başkanlarımız ve uzman bir kadronun katılımıyla gerçekleşen ilk toplantıda, toplu sözleşmelerinin geneli üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Biz de bu toplantıda yerimizi aldık” dedi.

‘GENEL BAŞKANIMIZ, İŞYERLERİNİN BEKASINA DEĞİNDİ’

Sözlerini sürdüren Gökbayrak, “Toplantının açılışında konuşan TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yılmaz, milli savunma sanayi çalışanları adına yarım asırdan fazla devam eden bu köklü sözleşmede tarafların birbirlerini anlaması halinde güzel sonuçlar alınarak görüşmelerin tamamlanacağını ifade etti. MSB Personel Genel Müdürlüğü Memur ve İşçi Daire Başkanı Hüseyin Keleş, konuşmasında, tarafların el birliği ile çalışması neticesinde güzel bir sözleşmeye imza atılacağına inandığını söyledi. Ardından Genel Başkanımız Alaattin Soydan, Türk Harb-İş Sendikası olarak çalışanların hakları kadar işyerlerinin bekasını da önemsediğimizi, bu işyerlerinin TSK’nın ihtiyaçlarını karşılama yanında korona virüs ile mücadele sürecinde maske ve sıvı oksijen üretimi yaptığına da dile getirdi. Genel Başkanımız, 1 Mart 2021 ve 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve 19 bin üye adına yürütülen bu toplu iş sözleşme görüşmelerinin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diledi” dedi.

‘BAZI MADDELER AYNEN GEÇTİ’

Başkan Gökbayrak, açıklamasının sonunda “Konuşmaların ardından maddeler üzerinde yapılan değerlendirmeler neticesinde, 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesinin 1. maddesi redaksiyon, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14 ve 15. maddeleri aynen geçti. İlerleyen zaman içerisinde diğer maddeler de değerlendirmeye alınacak. Sözleşmenin en iyi şekilde tamamlanmasını diliyoruz. Temennimiz, bizim istediğimiz şekilde bir sözleşmenin kabul edilmesidir. Bunun için mücadelemizi vereceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.