LASTİK İŞ
ismail

SİRMEN'İN YEĞENİ GELECEK PARTİSİNDE

Asayiş 04.03.2021 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SİRMEN'İN YEĞENİ GELECEK PARTİSİNDE

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kocaeli eski Milletvekili Sefa Sirmen'in yeğeni Aytül Sirmen, Gölcük GELECEK Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner tarafından Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

Ahmet Hocamızın Gençlerin önünü açacak politikalar izlemesi beni etkiledi Gençlik Kolu Başkanlığına atanan Aytül Sirmen "İlçe başkanımız sayın Kadriye Güner’in takdiri ile görevime atandım ve Bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Genel başkanımız sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Hocamızın gençlerimizin en önemli sorunlarından biri olan mülakat sistemi ile kayırmacılığa son verilmesini, kamu yönetimindeki ehliyet ve liyakat sistemine, kayırmacılık ve farklı çıkarların gözetilmesine asla kabul etmediği dini ya da seküler hiç bir yapının devlet içerisinde hiç bir konuda ayrıcalıklı bir konum müsaade etmeyeceğine, demokrasinin şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesinin benimsenmesine, kadına şiddete, çocuk istismarı konusunda duyarlı politikalar izlemesine, çalışma barışına önem vererek işçi ve işveren arasında adaletli yapıyı gözetmesine, çocuklarımıza ve gençlerimize barış ve hoşgörü zemininde ve bu yaklaşım doğrultusunda eğitim programı inşa etmesine, siyasi etik kanunun yasallaşmasına ve eğitici kimliği ile gençlerin önünü açıcı politikalar izleyerek bizleri geleceğin inşasına dahil etmesi benim Gelecek Partisine girmemdeki en önemli etkenlerdir.   Partimizde nasıl bir çalışma izleyeceğim? Sözlerime Ulu Önder Atatürk’ün bir sözüyle başlamak istiyorum; Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz! Gölcük Gelecek Gençliği olarak yapacaklarımızın da teminatını bu sözler ile belirtmek isterim. Biz gençlerin tüm ideallerini ve sıkıntılarını yönetimimle birlikte dile getireceğim. Saha da biz gençlerin çıkarları üzerine alternatifler üretip sorun çözücü bir yaklaşım ile yol gösterici bir siyasi dil ile yapıcı çalışmalar yapacağım. Beni bu göreve kabul buyuran ve gençlere öncelik sağlayan Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın eğitimci olması ile bizlere seslenişlerini , siyasal ve etik değerlerini bilgi birikimlerini en iyi şekilde genç arkadaşlarıma aktaracağım. Tüm Gölcüklü hemşerilerimize saygılarımı sunuyor sağlıklı günler diliyorum"dedi.
İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kocaeli eski Milletvekili Sefa Sirmen'in yeğeni Aytül Sirmen, Gölcük GELECEK Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner tarafından Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

Ahmet Hocamızın Gençlerin önünü açacak politikalar izlemesi beni etkiledi

Gençlik Kolu Başkanlığına atanan Aytül Sirmen "İlçe başkanımız sayın Kadriye Güner’in takdiri ile görevime atandım ve Bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Genel başkanımız sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Hocamızın gençlerimizin en önemli sorunlarından biri olan mülakat sistemi ile kayırmacılığa son verilmesini, kamu yönetimindeki ehliyet ve liyakat sistemine, kayırmacılık ve farklı çıkarların gözetilmesine asla kabul etmediği dini ya da seküler hiç bir yapının devlet içerisinde hiç bir konuda ayrıcalıklı bir konum müsaade etmeyeceğine, demokrasinin şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesinin benimsenmesine, kadına şiddete, çocuk istismarı konusunda duyarlı politikalar izlemesine, çalışma barışına önem vererek işçi ve işveren arasında adaletli yapıyı gözetmesine, çocuklarımıza ve gençlerimize barış ve hoşgörü zemininde ve bu yaklaşım doğrultusunda eğitim programı inşa etmesine, siyasi etik kanunun yasallaşmasına ve eğitici kimliği ile gençlerin önünü açıcı politikalar izleyerek bizleri geleceğin inşasına dahil etmesi benim Gelecek Partisine girmemdeki en önemli etkenlerdir.

 

Partimizde nasıl bir çalışma izleyeceğim?

Sözlerime Ulu Önder Atatürk’ün bir sözüyle başlamak istiyorum; Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz! Gölcük Gelecek Gençliği olarak yapacaklarımızın da teminatını bu sözler ile belirtmek isterim. Biz gençlerin tüm ideallerini ve sıkıntılarını yönetimimle birlikte dile getireceğim. Saha da biz gençlerin çıkarları üzerine alternatifler üretip sorun çözücü bir yaklaşım ile yol gösterici bir siyasi dil ile yapıcı çalışmalar yapacağım. Beni bu göreve kabul buyuran ve gençlere öncelik sağlayan Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın eğitimci olması ile bizlere seslenişlerini , siyasal ve etik değerlerini bilgi birikimlerini en iyi şekilde genç arkadaşlarıma aktaracağım. Tüm Gölcüklü hemşerilerimize saygılarımı sunuyor sağlıklı günler diliyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.