ŞİİR DİLİYLE PEYGAMBERİMİZ

Gündem 16.06.2020 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİİR DİLİYLE PEYGAMBERİMİZ

‘’ HASBİHALLER ‘’ buluşmalarımızda bu hafta ‘’ Şiir Diliyle Peygamberimiz (SAV) ‘’ olacak.   Peygamberimizin (SAV) doğumu ve hayatından kesitlerin şiirsel anlatımı, O’na özlem duygularıyla yazılan şiirler ve bu şiirlerin gönül dünyamızdaki anlamı işlenecek.   Program, Kocaeli Üniversitesi  Öğretim Üyesi Dr.Ramazan ŞAHAN ‘ın katılımıyla Mahir Nihat ÇİÇEK’in moderatörlüğünde yapılacak.18 Haziran Perşembe günü saat 21:30’da başlayacak olan program, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Facebook adresinden canlı olarak icra edilecek. Şube Başkanı Adem Demir, herkesi programı izlemeye davet ederken, gönül ve fikir dünyamıza katkıda bulunacak programlar silsilesini gelen taleplere göre değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. 

‘’ HASBİHALLER ‘’ buluşmalarımızda bu hafta ‘’ Şiir Diliyle Peygamberimiz (SAV) ‘’ olacak.   Peygamberimizin (SAV) doğumu ve hayatından kesitlerin şiirsel anlatımı, O’na özlem duygularıyla yazılan şiirler ve bu şiirlerin gönül dünyamızdaki anlamı işlenecek.

 
Program, Kocaeli Üniversitesi  Öğretim Üyesi Dr.Ramazan ŞAHAN ‘ın katılımıyla Mahir Nihat ÇİÇEK’in moderatörlüğünde yapılacak.18 Haziran Perşembe günü saat 21:30’da başlayacak olan program, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Facebook adresinden canlı olarak icra edilecek. Şube Başkanı Adem Demir, herkesi programı izlemeye davet ederken, gönül ve fikir dünyamıza katkıda bulunacak programlar silsilesini gelen taleplere göre değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.