LASTİK İŞ

SEYMEN ''RAMAZANDA SAHADA ÇALIŞIYORUZ''

Siyaset 19.04.2021 - 15:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEYMEN ''RAMAZANDA SAHADA ÇALIŞIYORUZ''

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen , ilçe ve Ülke gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen “Ramazan Ayı'nı da boş geçirmiyoruz. İhtiyaç sahipleri hemşerilerimize teşkilatımızın organize ettiği veya teşkilatımıza yapılan bağışlar ile oluşturduğumuz yardım çalışmalarımız da sürüyor”dedi

RAMAZAN'I BURUK YAŞIYORUZ Seymen “Geride bıraktığımız hafta mübarek Ramazan-ı Şerif ayına girmiş olmanın ve bayrama kadar sürecek olan oruç tutma ibadetine başlamanın coşkusunu yaşadık. Ancak iftarlarda bir araya gelemeyişimiz, teravih namazlarını kılamayışımız ve küresel salgın ile mücadele içerisinde oluşumuzdan dolayı buruk bir coşku yaşadık. Tüm olumsuzluklara rağmen üzerlerimize aldığımız emanet doğrultusunda halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz” şeklide konuştu.  RAMAZANDADA SAHADA ÇALIŞIYORUZ Başkan Seymen “Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Ayı'nı da boş geçirmiyoruz. Üye çalışmalarına devam ediyor, hemşerilerimiz ve STK'lar ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahipleri hemşerilerimize teşkilatımızın organize ettiği veya teşkilatımıza yapılan bağışlar ile oluşturduğumuz yardım çalışmalarımız da sürüyor. Artan korona virüs vakaları elimizi kolumuzu bağlasa da Ramazan ayının bereketinden faydalanmaya çalışıyoruz. Alınan tedbirlerle inşallah bayram sonrasında bu belayı üzerimizden def edeceğiz” dedi. EN ÇOK AŞI YAPILAN BEŞİNCİ  ÜLKEYİZ Başkan Seymen “Türkiye Dünya'da en çok aşı yaptıran 5. Ülke konumunda. 130'dan fazla ülkenin baz alındığı sıralamada en iyiler arasında. Sağlık hizmetlerimiz de Dünya'da lider durumda. Ak Parti hükümeti göreve geldiği günden bu güne sağlık hizmetlerini hep iyileştirdi. Yatırımlarında sağlık hizmetlerine büyük paylar ayırdı. Vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti alabilmesini kolaylaştırdı. ''İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın'' diyerek ırk din dil ayırmadan tüm vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Sosyal Devlet olmak bunu gerektirir” şeklinde ifade etti. YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR Başkan Seymen “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir büyük hizmetin daha açılışını gerçekleştirdi. 1001 metre uzunluğundaki ve 90 metre yüksekliğindeki Hasankeyf 2 Köprüsü halkımızın hizmetine açıldı. Bu hizmetin zaman ve akaryakıt maliyeti açısından ülkemize yıllık getirisi 29 milyon lira. Ayrıca bu projeyle Batman, Mardin ve Habur sınır kapısı arasındaki bağlantı da sağlanmış oldu. Milletimize hayırlı olsun. Bir yandan büyük hizmetlerimizin açılışı sürerken diğer yandan tüm vatanseverler olarak Türkiye'nin Otomobili Togo'yu sabırsızlıkla bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award'da Türkiye'den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. Daha yapım aşamasında bile göğsümüzü kabartan teknoloji alanındaki en büyük icraatlarımızdan olan yerli otomobil hükümetimizin çağ atlatan eserlerinden biri olacak. Bunun yanı sıra Milli Teknoloji Hamlemizin de meyvelerini alıyoruz. Türkiye, havadan havaya füze teknolojisine sahip sayılı ülkelerden biri olmayı başardı. Genç teknisyen ve mühendislerimizin GÖKTUĞ projesinde geliştirdiği görüş içi hava-hava füzemiz BOZDOĞAN, ilk atışta hedefi tam isabetle vurdu. Rabbim tamamına erdirsin, gençlerimizin ayaklarına taş değdirmesin inşallah”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen , ilçe ve Ülke gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen “Ramazan Ayı'nı da boş geçirmiyoruz. İhtiyaç sahipleri hemşerilerimize teşkilatımızın organize ettiği veya teşkilatımıza yapılan bağışlar ile oluşturduğumuz yardım çalışmalarımız da sürüyor”dedi

RAMAZAN'I BURUK YAŞIYORUZ
Seymen “Geride bıraktığımız hafta mübarek Ramazan-ı Şerif ayına girmiş olmanın ve bayrama kadar sürecek olan oruç tutma ibadetine başlamanın coşkusunu yaşadık. Ancak iftarlarda bir araya gelemeyişimiz, teravih namazlarını kılamayışımız ve küresel salgın ile mücadele içerisinde oluşumuzdan dolayı buruk bir coşku yaşadık. Tüm olumsuzluklara rağmen üzerlerimize aldığımız emanet doğrultusunda halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz” şeklide konuştu. 

RAMAZANDADA SAHADA ÇALIŞIYORUZ
Başkan Seymen “Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Ayı'nı da boş geçirmiyoruz. Üye çalışmalarına devam ediyor, hemşerilerimiz ve STK'lar ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahipleri hemşerilerimize teşkilatımızın organize ettiği veya teşkilatımıza yapılan bağışlar ile oluşturduğumuz yardım çalışmalarımız da sürüyor. Artan korona virüs vakaları elimizi kolumuzu bağlasa da Ramazan ayının bereketinden faydalanmaya çalışıyoruz. Alınan tedbirlerle inşallah bayram sonrasında bu belayı üzerimizden def edeceğiz” dedi.

EN ÇOK AŞI YAPILAN BEŞİNCİ  ÜLKEYİZ
Başkan Seymen “Türkiye Dünya'da en çok aşı yaptıran 5. Ülke konumunda. 130'dan fazla ülkenin baz alındığı sıralamada en iyiler arasında. Sağlık hizmetlerimiz de Dünya'da lider durumda. Ak Parti hükümeti göreve geldiği günden bu güne sağlık hizmetlerini hep iyileştirdi. Yatırımlarında sağlık hizmetlerine büyük paylar ayırdı. Vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti alabilmesini kolaylaştırdı. ''İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın'' diyerek ırk din dil ayırmadan tüm vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Sosyal Devlet olmak bunu gerektirir” şeklinde ifade etti.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR
Başkan Seymen “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir büyük hizmetin daha açılışını gerçekleştirdi. 1001 metre uzunluğundaki ve 90 metre yüksekliğindeki Hasankeyf 2 Köprüsü halkımızın hizmetine açıldı. Bu hizmetin zaman ve akaryakıt maliyeti açısından ülkemize yıllık getirisi 29 milyon lira. Ayrıca bu projeyle Batman, Mardin ve Habur sınır kapısı arasındaki bağlantı da sağlanmış oldu. Milletimize hayırlı olsun.
Bir yandan büyük hizmetlerimizin açılışı sürerken diğer yandan tüm vatanseverler olarak Türkiye'nin Otomobili Togo'yu sabırsızlıkla bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award'da Türkiye'den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. Daha yapım aşamasında bile göğsümüzü kabartan teknoloji alanındaki en büyük icraatlarımızdan olan yerli otomobil hükümetimizin çağ atlatan eserlerinden biri olacak. Bunun yanı sıra Milli Teknoloji Hamlemizin de meyvelerini alıyoruz. Türkiye, havadan havaya füze teknolojisine sahip sayılı ülkelerden biri olmayı başardı. Genç teknisyen ve mühendislerimizin GÖKTUĞ projesinde geliştirdiği görüş içi hava-hava füzemiz BOZDOĞAN, ilk atışta hedefi tam isabetle vurdu. Rabbim tamamına erdirsin, gençlerimizin ayaklarına taş değdirmesin inşallah”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.