LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN "MHP İLE TAM UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ''

Siyaset 12.04.2021 - 21:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEYMEN "MHP İLE TAM UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı çetin Seymen, MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır'ı ziyaret etti.

AK parti İlçe Başkanı Seymen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Cumhur İttifakı Türkiye'nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneğidir. Bu ittifak, ülkemizin hayrı için uzun vadede kurulan bir ittifaktır. Özellikle memleketimizin dirliğine, güvenliğine ve güçlenmesine yurt dışından ve hatta içeriden yönelen sayısız tehditlere karşı Cumhur İttifakı'nın ne denli önemli olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bizler de bu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ile sürekli istişare ve tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı çetin Seymen, MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır'ı ziyaret etti.

AK parti İlçe Başkanı Seymen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Cumhur İttifakı Türkiye'nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneğidir. Bu ittifak, ülkemizin hayrı için uzun vadede kurulan bir ittifaktır. Özellikle memleketimizin dirliğine, güvenliğine ve güçlenmesine yurt dışından ve hatta içeriden yönelen sayısız tehditlere karşı Cumhur İttifakı'nın ne denli önemli olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bizler de bu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ile sürekli istişare ve tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.