ŞENTÜRK ''DEPREM DEĞİL ÇÜRÜK BİNALAR ÖLDÜRÜYOR''

02.11.2020 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ŞENTÜRK ''DEPREM DEĞİL ÇÜRÜK BİNALAR ÖLDÜRÜYOR''

İzmir'de yaşana depremin ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberindeki heyet ile İzmir'e giden Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, İnsanları depremin değil çürük binaların öldürdüğünü birkez daha gördük dedi.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk “İzmir depremi çok kısa sürdüğü için çok zarar vermemiş çok şükür. Çok çürük olan binalar çökmüş. Çöken binaların çevresindeki binalarda  hasar yoktu. Birkez daha İzmir’de gördük ki Deprem öldürmüyor çürük binalar öldürüyor. Türkiye’de ki deprem gerçeğini tekrar şiddetli bir şekilde hatırlattı. Özellikle İstanbul’daki hasarlı binaların tespiti yapılıp gerekli işlem yapılmalı. Halk depremi unutmadan deprem bilinc ile yaşamalı. Deprem çantası hazırlamalı. Deprem toplanma alanını bilmeli. Deprem olursa ne yapması gerektiğine dair plan yapmalı.  Hem İzmir’ e hem Türkiye’ye geçmiş olsun. Depreme hazırlıklı olmalıyız. İzmir’de GESOTİM Ve Büyükşehir Belediyesinin kurtarma ekiplerini görmemiz bizleri gururlandırdı. Kurtarma ekiplerinin önemli olduğunu İzmir’de bir kez daha gördük.  TÜRKİYE’YE ÖRNEK DAVRANIŞ Şentürk “Depremi yaşayan bir şehrin Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’in Yardım kampanyasını kısa sürede yapması ve Bölgeye Yardımı kendisinin götürmesi çok önemliydi. Bölgeye giderken tüm siyasi Parti İlçe Başkanlarıyla birlikte gitmesi Gölcük adına güzel bir örnek oldu. Acılar paylaşılırken İlçemizde hiç bir siyasi parti ayrımının yapılmadığının olması Türkiye’ye de örnektir. Bende Kent Konseyi Başkanı olarak İlçemizdeki tüm STK’ları temsilen İzmir’e gittim. Gölcük belediye Başkanımıza ve tüm siyasi İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum. Ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı diliyorum”dedi.
İzmir'de yaşana depremin ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberindeki heyet ile İzmir'e giden Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, İnsanları depremin değil çürük binaların öldürdüğünü birkez daha gördük dedi.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk “İzmir depremi çok kısa sürdüğü için çok zarar vermemiş çok şükür. Çok çürük olan binalar çökmüş. Çöken binaların çevresindeki binalarda  hasar yoktu. Birkez daha İzmir’de gördük ki Deprem öldürmüyor çürük binalar öldürüyor. Türkiye’de ki deprem gerçeğini tekrar şiddetli bir şekilde hatırlattı. Özellikle İstanbul’daki hasarlı binaların tespiti yapılıp gerekli işlem yapılmalı. Halk depremi unutmadan deprem bilinc ile yaşamalı. Deprem çantası hazırlamalı. Deprem toplanma alanını bilmeli. Deprem olursa ne yapması gerektiğine dair plan yapmalı.  Hem İzmir’ e hem Türkiye’ye geçmiş olsun. Depreme hazırlıklı olmalıyız. İzmir’de GESOTİM Ve Büyükşehir Belediyesinin kurtarma ekiplerini görmemiz bizleri gururlandırdı. Kurtarma ekiplerinin önemli olduğunu İzmir’de bir kez daha gördük. 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK DAVRANIŞ
Şentürk “Depremi yaşayan bir şehrin Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’in Yardım kampanyasını kısa sürede yapması ve Bölgeye Yardımı kendisinin götürmesi çok önemliydi. Bölgeye giderken tüm siyasi Parti İlçe Başkanlarıyla birlikte gitmesi Gölcük adına güzel bir örnek oldu. Acılar paylaşılırken İlçemizde hiç bir siyasi parti ayrımının yapılmadığının olması Türkiye’ye de örnektir. Bende Kent Konseyi Başkanı olarak İlçemizdeki tüm STK’ları temsilen İzmir’e gittim. Gölcük belediye Başkanımıza ve tüm siyasi İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum. Ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.