LASTİK İŞ

SELAMİ YAMAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Asayiş 16.11.2018 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SELAMİ YAMAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Selami Yaman, AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Kaynak: Yaman aday adaylığı başvurusu yaptı

selami Yaman, AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı için başvuru yaptı. Sevenleriyle birlikte İlçe binasına giden Yaman, AK Parti Gölcük İlçe yoneticisi Mustafa Alkan’a başvuru belgelerini teslim ederek resmi başvurusunu tamamladı. BAŞKANLIĞA YETİŞTİRDİĞİNE İNANIYORUM Başvuru sırasında açıklamalarda bulunan Yaman, “Selami Yaman olarak Gölcük halkına hizmet edecek liyakatte olduğuma inanıyor ve bugün huzurunuzda Gölcük Belediye Başkanlığına aday olmak istediğimi beyan ediyorum. Muhterem babamın ailemde verdiği eğitim, İmam Hatip sıralarında aldığım eğitim, Uludağ Üniversitesinde aldığım eğitim ve Milli Gençlik Vakfı faaliyetlerinde partimizin kurucusu, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız hal eğitiminin bugüne kadar beni bu edeple Gölcük Belediye Başkanlığına yetiştirdiğine inanıyorum” diye belirtti.  
Selami Yaman, AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Kaynak: Yaman aday adaylığı başvurusu yaptı

selami Yaman, AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı için başvuru yaptı. Sevenleriyle birlikte İlçe binasına giden Yaman, AK Parti Gölcük İlçe yoneticisi Mustafa Alkan’a başvuru belgelerini teslim ederek resmi başvurusunu tamamladı.

BAŞKANLIĞA YETİŞTİRDİĞİNE İNANIYORUM
Başvuru sırasında açıklamalarda bulunan Yaman, “Selami Yaman olarak Gölcük halkına hizmet edecek liyakatte olduğuma inanıyor ve bugün huzurunuzda Gölcük Belediye Başkanlığına aday olmak istediğimi beyan ediyorum. Muhterem babamın ailemde verdiği eğitim, İmam Hatip sıralarında aldığım eğitim, Uludağ Üniversitesinde aldığım eğitim ve Milli Gençlik Vakfı faaliyetlerinde partimizin kurucusu, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız hal eğitiminin bugüne kadar beni bu edeple Gölcük Belediye Başkanlığına yetiştirdiğine inanıyorum” diye belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.