PERSONELDEN BAŞKANA ŞİİR !

19.01.2021 - 08:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PERSONELDEN BAŞKANA ŞİİR !

Gölcük Belediyesi personeli Mehmet Turan, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 'e olan sevgisini yazdığı şiir ile kelimelere döktü. Turan'ın sosyal medya da paylaştığı şiir şöyle ;

Asalet Liyakat İlim aranmış Üçü bir araya gelip Yıldırım’da toplanmış Gölcük’e yakışır böyle bir Lider Reis’ten emanet Yıldırım Sezer Verelim el ele şimdi birlik vaktidir Reis’ in emanetine sahip çıkma vaktidir Haydi aynı sevgide birleşsin tüm gönüller İçimizden biri Yıldırım Sezer 2001’ de başladı bu kutlu sefer Ak eller Ak iller dedi bir Lider Yakışır Gölcük’e yine bir zafer Gölcük’ün Başkanı Yıldırım Sezer Vakit koşma vaktidir haydi bir daha Atadan miras bize bu kutlu dava Millete hizmet bizde bitmeyen sevda Yıldırım Sezer ile haydi bahara..
Gölcük Belediyesi personeli Mehmet Turan, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 'e olan sevgisini yazdığı şiir ile kelimelere döktü. Turan'ın sosyal medya da paylaştığı şiir şöyle ;

Asalet Liyakat İlim aranmış
Üçü bir araya gelip Yıldırım’da toplanmış
Gölcük’e yakışır böyle bir Lider
Reis’ten emanet Yıldırım Sezer

Verelim el ele şimdi birlik vaktidir
Reis’ in emanetine sahip çıkma vaktidir
Haydi aynı sevgide birleşsin tüm gönüller
İçimizden biri Yıldırım Sezer

2001’ de başladı bu kutlu sefer
Ak eller Ak iller dedi bir Lider
Yakışır Gölcük’e yine bir zafer
Gölcük’ün Başkanı Yıldırım Sezer

Vakit koşma vaktidir haydi bir daha
Atadan miras bize bu kutlu dava
Millete hizmet bizde bitmeyen sevda
Yıldırım Sezer ile haydi bahara..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.