LASTİK İŞ
ismail

PEHLEVAN “HASTALIĞA KARŞI DİKKAT ETMELİYİZ”

Sağlık 21.02.2021 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PEHLEVAN “HASTALIĞA KARŞI DİKKAT ETMELİYİZ”

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’de vaka sayılarının bu hafta düştüğünü ifade ederek, “Kocaeli’nin normalleşmenin önce gerçekleşeceği illerden biri olduğunu düşünüyorum” dedi

 İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, geçtiğimiz hafta bazı kümelenmeler nedeniyle vaka sayısının yüksek olduğunu ifade ederken, “Fakat bu hafta durumumuz çok iyi. Vaka sayıları düştü. Kocaeli’nin ilk normalleşen illerden biri olacağını düşünüyorum” dedi. DİKKAT ETMELİYİZ PEHLEVAN, bundan sonraki süreçte her şeyin bizim elimizde olduğunu ifade ederek, “Hep beraber tedbirlere harfiyen uymalıyız. Aile içi bulaşları azaltmalıyız. İzolasyonu tam sağlamalıyız. Maske ve mesafeye dikkat etmeliyiz. Kapalı ortamlarda kalabalık bir şekilde durmamalıyız. Eğer bunları başarabilirsek normalleşiriz. Dolayısıyla hepimize büyük görevler düşüyor. Her şey bizim elimizde” dedi.
İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’de vaka sayılarının bu hafta düştüğünü ifade ederek, “Kocaeli’nin normalleşmenin önce gerçekleşeceği illerden biri olduğunu düşünüyorum” dedi

 İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, geçtiğimiz hafta bazı kümelenmeler nedeniyle vaka sayısının yüksek olduğunu ifade ederken, “Fakat bu hafta durumumuz çok iyi. Vaka sayıları düştü. Kocaeli’nin ilk normalleşen illerden biri olacağını düşünüyorum” dedi.

DİKKAT ETMELİYİZ
PEHLEVAN, bundan sonraki süreçte her şeyin bizim elimizde olduğunu ifade ederek, “Hep beraber tedbirlere harfiyen uymalıyız. Aile içi bulaşları azaltmalıyız. İzolasyonu tam sağlamalıyız. Maske ve mesafeye dikkat etmeliyiz. Kapalı ortamlarda kalabalık bir şekilde durmamalıyız. Eğer bunları başarabilirsek normalleşiriz. Dolayısıyla hepimize büyük görevler düşüyor. Her şey bizim elimizde” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.