PAZARCI ESNAFI ÇANAKKALE DE !

Gölcük 01.05.2016 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PAZARCI ESNAFI ÇANAKKALE DE !

Gölcük Seyyar Pazarcılar ve Esnaf odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi pazarcı esnafları için Çanakkale gezisi düzenledi. G

  Gölcük Seyyar Pazarcılar ve Esnaf odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi pazarcı esnafları için Çanakkale gezisi düzenledi. Geziye 196 Pazarcı esnafı katıldı. Başkan Adurrezzak “Gölcük pazarcılar odası olarak büyük bir aileyiz. Bu aileyi tek vücut olarak tutabilmek ve büyütüp gelecek nesillere daha kuvvetli bırakabilmek için üstün gayret sarf ediyoruz. Kardeşlik bilinci aşılamaya başladığımızdan bu yana her geçen gün faaliyetlerimize katılım artmaktadır“dedi.      Başkan Abdurrezzak “Bu güzel vatan bizlere emanet eden ecdadımızın; tüm olumsuz şartlara rağmen canları pahasına vermiş oldukları, mücadeleyi yakından hissedebilmek ve o ruhu tekrardan yaşayabilmek adına geleneksel hale getirdiğimiz Çanakkale gezimizi düzenlemiş bulunmaktayız“dedi.     Başkan Abdurrezzak “Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde, bizlerde Devletin bir parçası olarak bünyemizde bulunan üyelerimize bu birliktelikte yoğunlaştırmak istiyoruz. Gölcük pazarcılar odası olarak büyük bir aileyiz. Bu aileyi tek vücut olarak tutabilmek ve büyütüp gelecek nesillere daha kuvvetli bırakabilmek için üstün gayret sarf ediyoruz. Kardeşlik bilinci aşılamaya başladığımızdan bu yana her geçen gün faaliyetlerimize katılım artmaktadır. Bunun örneği de bir önceki gezimizin iki katı katılım sağlanmıştır. Bu sebeple birinci kafile 1 Mayıs pazar, ikinci kafile 5 Mayıs Perşembe günü olmak üzere katılımcı esnaflarımızı ikiye bölme ihtiyacı duyduk. Böylece hem esnafımızın işinden alıkoymamak hem de semt pazarlarımızı iptal etmeden gezimizin amacına ulaştırmak çabası içindeyiz“dedi.     Başkan Abdurrezzak “Çanakkale’de ki şuuru hissedebilmek adına katılan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde odamız adına daha birçok sosyal faaliyette bulunacağız“dedi.
Gölcük Seyyar Pazarcılar ve Esnaf odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi pazarcı esnafları için Çanakkale gezisi düzenledi. G
 
Gölcük Seyyar Pazarcılar ve Esnaf odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi pazarcı esnafları için Çanakkale gezisi düzenledi. Geziye 196 Pazarcı esnafı katıldı. Başkan Adurrezzak “Gölcük pazarcılar odası olarak büyük bir aileyiz. Bu aileyi tek vücut olarak tutabilmek ve büyütüp gelecek nesillere daha kuvvetli bırakabilmek için üstün gayret sarf ediyoruz. Kardeşlik bilinci aşılamaya başladığımızdan bu yana her geçen gün faaliyetlerimize katılım artmaktadır“dedi. 
 
 
Başkan Abdurrezzak “Bu güzel vatan bizlere emanet eden ecdadımızın; tüm olumsuz şartlara rağmen canları pahasına vermiş oldukları, mücadeleyi yakından hissedebilmek ve o ruhu tekrardan yaşayabilmek adına geleneksel hale getirdiğimiz Çanakkale gezimizi düzenlemiş bulunmaktayız“dedi.
 
 
Başkan Abdurrezzak “Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde, bizlerde Devletin bir parçası olarak bünyemizde bulunan üyelerimize bu birliktelikte yoğunlaştırmak istiyoruz. Gölcük pazarcılar odası olarak büyük bir aileyiz. Bu aileyi tek vücut olarak tutabilmek ve büyütüp gelecek nesillere daha kuvvetli bırakabilmek için üstün gayret sarf ediyoruz. Kardeşlik bilinci aşılamaya başladığımızdan bu yana her geçen gün faaliyetlerimize katılım artmaktadır. Bunun örneği de bir önceki gezimizin iki katı katılım sağlanmıştır. Bu sebeple birinci kafile 1 Mayıs pazar, ikinci kafile 5 Mayıs Perşembe günü olmak üzere katılımcı esnaflarımızı ikiye bölme ihtiyacı duyduk. Böylece hem esnafımızın işinden alıkoymamak hem de semt pazarlarımızı iptal etmeden gezimizin amacına ulaştırmak çabası içindeyiz“dedi.
 
 
Başkan Abdurrezzak “Çanakkale’de ki şuuru hissedebilmek adına katılan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde odamız adına daha birçok sosyal faaliyette bulunacağız“dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.