LASTİK İŞ

ÖZGECAN'IN KATİLİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ ?

Arşiv 05.04.2015 - 20:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZGECAN'IN KATİLİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ ?

Özgecan'ın katilinin öldüüldüğü iddia ediliyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde Özgecan Arslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde ölü bulunduğu iddia edildi Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı hunharca katleden Suphi Altındöken’in cezaevinde ölü olarak bulunduğu öne sürüldü. Sosyal medya ve bazı internet sitelerindeki yer alan çarpıcı iddiaya göre bu sabah saat: 09.40 sıralarında ölü bulunan Suphi Altındöken’i koğuş arkadaşları tarafından öldürdü. O İDDİA YALANLANDI Bir internet sitesinin Katil Suphi Altındöken tutuklu kaldığı cezaevinde koşuğunda ölü olarak bulunduğunu iddia etmesi ve devamında sosyal medyada bu olayın geniş yankı bulması üzerine Adalet Bakanlığı ve Cezaevi yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi. Edinilen bilgiye göre Özgecan’ın katili Suphi Altındöken’in özel güvenlikli cezaevinde koğuşunda ve sağlıklı olduğu belirtildi.
Özgecan'ın katilinin öldüüldüğü iddia ediliyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde Özgecan Arslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde ölü bulunduğu iddia edildi

Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı hunharca katleden Suphi Altındöken’in cezaevinde ölü olarak bulunduğu öne sürüldü. Sosyal medya ve bazı internet sitelerindeki yer alan çarpıcı iddiaya göre bu sabah saat: 09.40 sıralarında ölü bulunan Suphi Altındöken’i koğuş arkadaşları tarafından öldürdü.

O İDDİA YALANLANDI

Bir internet sitesinin Katil Suphi Altındöken tutuklu kaldığı cezaevinde koşuğunda ölü olarak bulunduğunu iddia etmesi ve devamında sosyal medyada bu olayın geniş yankı bulması üzerine Adalet Bakanlığı ve Cezaevi yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi. Edinilen bilgiye göre Özgecan’ın katili Suphi Altındöken’in özel güvenlikli cezaevinde koğuşunda ve sağlıklı olduğu belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.