LASTİK İŞ

ÖZCANZADE ARÇELİK YENİ YILA YENİLİKLERLE GİRİYOR

Arşiv 12.12.2019 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZCANZADE ARÇELİK YENİ YILA YENİLİKLERLE GİRİYOR

Yaklaşık 45 yıldır ilçemizde esnaflık yapan Özcanzade ticaret 1975 yılında ilk olarak mobilya ve beyaz eşya ürünleri üzerinde ticarete başlayan Şefik ve Refik Özcan kardeşler işlerini kısa sürede büyüterek 1994 yılında Arçelik Yetkili bayışını alarak büyümAeye hızla başladılar. Şefik Özcan; “her yıl olduğu gibi bu yeni yılda farklı bir konsepte büyüyerek gireceğiz” dedi.

İlçemizin eski ve köklü esnaflarımızdan Özcanzade Arçelik yetkili Bayi Şefik Özcan; “her yıl olduğu gibi bu yeni yılda farklı bir konsepte büyüyerek gireceğiz” dedi. Yaklaşık 45 yıldır ilçemizde esnaflık yapan Özcanzade ticaret 1975 yılında ilk olarak mobilya ve beyaz eşya ürünleri üzerinde ticarete başlayan Şefik ve Refik Özcan kardeşler işlerini kısa sürede büyüterek 1994 yılında Arçelik Yetkili bayışını alarak büyümeye hızla başladılar. Büyüme esnasında Özcanzade Arçelik yetkili bayı olarak Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak No- 5 te halka hizmet vermeye başladılar. Başarılı ve kaliteli hizmet vermesinden dolayı toplum kesiminde beğenilen ve aranan esnaf listesinde yerini alırken büyüme hızı daha da yükseldi. Şuanda 220 metre kare alanda hizmet veren Özcanzade Arçelik yetkili bayı iş yerini büyütme kararını aldılar. Hemen yanında buluna 120 metre kare dükkanı alarak işyerini büyütmeye başladılar. Büyümeyle ilgili kısa bir açıklama yapan Özcanzade Arçelik yetkili bayı Şefik Özcan; “biz ticarete Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesinde 1975 yılında mobilya ve beyaz eşya üzerinde başladık. Müşterilerimize kaliteli ürün vererek ve bu süreç içerisinde müşterilerimizin güvenini kazandık. Kazandığımız bu güven sayesinde işlerimiz her yıl çitamız daha da yükseldi. Bu yükselmeyle iş yerimizle birlikte büyümeye başladık. Bu büyümeyle 1994 yılında Arçelik yetkili bayışı olduk. Yerimizi büyütmek için Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta 220 metre kare alana taşınarak hizmet vermeye başladık. Uzu n zamandan beri bu mevcut işyerimizde hizmet veriyoruz.  Fakat işlerimiz büyüyünce mevcut işyerimiz hizmete yetersiz kaldı. Bunu daha verimli hale getirmek için hemen bizim yanı başımızda bulunan 120 metre kare dükkanı aldık. Gün içerisinde tadilat çalışmalarımız yapılıyor. Tadilat sonrasında toplam 340 metre kare alanda hizmet vereceğiz. Her yıl bir farklı konsepte hizmet verirken bu yeni yılda halkımıza daha iyi ve kaliteli ürün verebilmek için farklı bir konsept hazırlığımız başladı. Şu anki projemiz ise halkımızın yapacağımız bu farklı konsepte müşterilerimiz her aradığı ürünü kolaylıkla bula bilecek şekilde zorluk çekmeyecekler. Bu yılki konseptimiz farklı ve çok daha güzel olacak. Bu yeni yılda müşterilerimize daha güvenli ve kaliteli ürün vermeye gayret ederiz. Bizler her yıl  ürün ve hizmet kalitemizi arttıracağız” dedi. Fahri Haner    
Yaklaşık 45 yıldır ilçemizde esnaflık yapan Özcanzade ticaret 1975 yılında ilk olarak mobilya ve beyaz eşya ürünleri üzerinde ticarete başlayan Şefik ve Refik Özcan kardeşler işlerini kısa sürede büyüterek 1994 yılında Arçelik Yetkili bayışını alarak büyümAeye hızla başladılar. Şefik Özcan; “her yıl olduğu gibi bu yeni yılda farklı bir konsepte büyüyerek gireceğiz” dedi.

İlçemizin eski ve köklü esnaflarımızdan Özcanzade Arçelik yetkili Bayi Şefik Özcan; “her yıl olduğu gibi bu yeni yılda farklı bir konsepte büyüyerek gireceğiz” dedi.
Yaklaşık 45 yıldır ilçemizde esnaflık yapan Özcanzade ticaret 1975 yılında ilk olarak mobilya ve beyaz eşya ürünleri üzerinde ticarete başlayan Şefik ve Refik Özcan kardeşler işlerini kısa sürede büyüterek 1994 yılında Arçelik Yetkili bayışını alarak büyümeye hızla başladılar. Büyüme esnasında Özcanzade Arçelik yetkili bayı olarak Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak No- 5 te halka hizmet vermeye başladılar. Başarılı ve kaliteli hizmet vermesinden dolayı toplum kesiminde beğenilen ve aranan esnaf listesinde yerini alırken büyüme hızı daha da yükseldi. Şuanda 220 metre kare alanda hizmet veren Özcanzade Arçelik yetkili bayı iş yerini büyütme kararını aldılar. Hemen yanında buluna 120 metre kare dükkanı alarak işyerini büyütmeye başladılar.
Büyümeyle ilgili kısa bir açıklama yapan Özcanzade Arçelik yetkili bayı Şefik Özcan; “biz ticarete Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesinde 1975 yılında mobilya ve beyaz eşya üzerinde başladık. Müşterilerimize kaliteli ürün vererek ve bu süreç içerisinde müşterilerimizin güvenini kazandık. Kazandığımız bu güven sayesinde işlerimiz her yıl çitamız daha da yükseldi. Bu yükselmeyle iş yerimizle birlikte büyümeye başladık. Bu büyümeyle 1994 yılında Arçelik yetkili bayışı olduk. Yerimizi büyütmek için Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta 220 metre kare alana taşınarak hizmet vermeye başladık. Uzu n zamandan beri bu mevcut işyerimizde hizmet veriyoruz. 
Fakat işlerimiz büyüyünce mevcut işyerimiz hizmete yetersiz kaldı. Bunu daha verimli hale getirmek için hemen bizim yanı başımızda bulunan 120 metre kare dükkanı aldık. Gün içerisinde tadilat çalışmalarımız yapılıyor. Tadilat sonrasında toplam 340 metre kare alanda hizmet vereceğiz. Her yıl bir farklı konsepte hizmet verirken bu yeni yılda halkımıza daha iyi ve kaliteli ürün verebilmek için farklı bir konsept hazırlığımız başladı. Şu anki projemiz ise halkımızın yapacağımız bu farklı konsepte müşterilerimiz her aradığı ürünü kolaylıkla bula bilecek şekilde zorluk çekmeyecekler. Bu yılki konseptimiz farklı ve çok daha güzel olacak. Bu yeni yılda müşterilerimize daha güvenli ve kaliteli ürün vermeye gayret ederiz. Bizler her yıl  ürün ve hizmet kalitemizi arttıracağız” dedi.
Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.