LASTİK İŞ
ismail

ÖZBAŞ ''LOKALİ KAPAMAYA MECBUR KALDIK''

Değirmendere 23.03.2021 - 15:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖZBAŞ ''LOKALİ KAPAMAYA MECBUR KALDIK''

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş dernek lokalinin kapatılması konusunda yaptığı basın açıklamasında “Her kafadan bir ses çıkıyor ama kapatmaya mecburduk!” dedi.

Atatürkçü Düşünce (ADD) Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi: “Derneğimizin Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde bulunan lokalimizi kısa bir süre önce kapattık. Daha doğrusu kapatmak zorunda kaldık. Evet, kapatmak zorunda kaldık çünkü pandemi olayından beri, yani bir yıldan beri lokal işletilemiyordu. 2021 Mart ayına kadar idare edebildik ancak daha fazla sürdürmemizin imkanı olmadığı için kapatmak zorunda kaldık. Lokalin ayda yaklaşık 12 bin lira zorunlu gideri bulunuyordu. Pandemi şartlarında bu meblağı ödeyerek lokali açık tutmamızın imkanı yoktu. Derneğimiz Yönetim Kurulumuzda yaptığımız toplantılarda çareler aradık ama bir çare bulamadık. Genel Merkezimize kapatma kararımızı ilettik. ‘Kapatmayın’ şeklinde cevap verdiler. “Lokali idame ettirebilmemiz için maddi destek verilebilecek mi, verilecekse kaç ay verilecek?” şeklinde onlardan yardım istedik ancak olumlu bir cevap alamadık. Mülk sahibine dört aylık kira borcumuz da birikmişti. Normal şartlara ne zaman geçileceği konusunda bir ümidimiz de olmadığı için kapatma kararını yönetim kurulumuzda alıp sonucu Genel Merkez’e bildirdik. HERKES KONUŞUYOR Biz kapatma kararını alıp devrettikten sonra sosyal medya ortamında bir takım yorumlar yapılmaya başlandı. Üye olan olmayan, ilgili ilgisiz herkes yorumlar yapmaktadır. Bazıları siyasi bir parti üzerinden bile yorumlar yaparken kimileri tabelanın satıldığı gibi saçma yorumların yapıldığını görmekteyiz. Kimi üyelerimiz de lokalin kapatılmasını küçülme olarak nitelendirip endişe duymaktadır. Bu açıklamayı gerek üyelerimizi, gerekse üyemiz olmayanları, yani tüm kamuoyunu bilgilendirmek için yapıyorum. Evet lokali kapattık, çünkü pandemi ortamında başka çaremiz yoktu, kapatmaya mecburduk. Ama özellikle kötü niyet arayanlara şunu üzerine basa basa bildiriyorum. Faaliyetlerimizi dernek binamızda sürdüreceğiz. Bu tür söylentiler bizi yolumuzdan ve ilkelerimizden asla döndüremez. Kamuoyuna saygı ile duyururum.  
ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş dernek lokalinin kapatılması konusunda yaptığı basın açıklamasında “Her kafadan bir ses çıkıyor ama kapatmaya mecburduk!” dedi.

Atatürkçü Düşünce (ADD) Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi:

“Derneğimizin Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde bulunan lokalimizi kısa bir süre önce kapattık. Daha doğrusu kapatmak zorunda kaldık. Evet, kapatmak zorunda kaldık çünkü pandemi olayından beri, yani bir yıldan beri lokal işletilemiyordu. 2021 Mart ayına kadar idare edebildik ancak daha fazla sürdürmemizin imkanı olmadığı için kapatmak zorunda kaldık. Lokalin ayda yaklaşık 12 bin lira zorunlu gideri bulunuyordu. Pandemi şartlarında bu meblağı ödeyerek lokali açık tutmamızın imkanı yoktu. Derneğimiz Yönetim Kurulumuzda yaptığımız toplantılarda çareler aradık ama bir çare bulamadık. Genel Merkezimize kapatma kararımızı ilettik. ‘Kapatmayın’ şeklinde cevap verdiler. “Lokali idame ettirebilmemiz için maddi destek verilebilecek mi, verilecekse kaç ay verilecek?” şeklinde onlardan yardım istedik ancak olumlu bir cevap alamadık. Mülk sahibine dört aylık kira borcumuz da birikmişti. Normal şartlara ne zaman geçileceği konusunda bir ümidimiz de olmadığı için kapatma kararını yönetim kurulumuzda alıp sonucu Genel Merkez’e bildirdik.

HERKES KONUŞUYOR

Biz kapatma kararını alıp devrettikten sonra sosyal medya ortamında bir takım yorumlar yapılmaya başlandı. Üye olan olmayan, ilgili ilgisiz herkes yorumlar yapmaktadır. Bazıları siyasi bir parti üzerinden bile yorumlar yaparken kimileri tabelanın satıldığı gibi saçma yorumların yapıldığını görmekteyiz. Kimi üyelerimiz de lokalin kapatılmasını küçülme olarak nitelendirip endişe duymaktadır. Bu açıklamayı gerek üyelerimizi, gerekse üyemiz olmayanları, yani tüm kamuoyunu bilgilendirmek için yapıyorum. Evet lokali kapattık, çünkü pandemi ortamında başka çaremiz yoktu, kapatmaya mecburduk. Ama özellikle kötü niyet arayanlara şunu üzerine basa basa bildiriyorum. Faaliyetlerimizi dernek binamızda sürdüreceğiz. Bu tür söylentiler bizi yolumuzdan ve ilkelerimizden asla döndüremez. Kamuoyuna saygı ile duyururum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.