LASTİK İŞ

''ÖTEKİLEŞTİRMEDEN SİYASET YAPACAĞIZ''

Kocaeli 10.08.2020 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''ÖTEKİLEŞTİRMEDEN SİYASET YAPACAĞIZ''

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Köseköy’de bulunan Double Tree by Hilton Otel’de tanıtım lansmanı gerçekleştirdi.

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Köseköy’de bulunan Double Tree by Hilton Otel’de tanıtım lansmanı gerçekleştirdi. Tanıtım programında yaptığı konuşmada partinin hedeflerinden bahseden Teşkilat Başkanı Nihat Ergün; “Geleceğe dair ortak amaçları olan insanları bir araya getirdik. Geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Bu ülkede kimseyi ötekileştirmeden, insanlıktan çıkmadan da siyaset yapılacağını insanlara göstereceğiz ”dedi. “GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKIYORUZ” Türkiye’deki mevcut siyasi partilerin tutumunu ve liderlerini eleştirerek, olması gereken siyasi anlayışın var olmadığını vurgulayan Ergün; “ DEVA Partisi olarak tamamen toplumun meselelerini baz alarak tüm kesimin dertlerine çare arayan bir siyasi parti olmak için varız. Geleceğe dair ortak amaçları hikayeleri olan insanları bir araya getirmek istedik. Biz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Bu nedenle geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik.” “İNSANLARI KUTUPLAŞTIRAN SİYASETE SON VERECEĞİZ” Siyasette insanları kutuplaştıran siyaset istemiyoruz, buna son vermek istiyoruz. Her şeyi söyleyip de ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranan insanların yaptığı gibi bir siyaset yapmak istiyoruz. Söylediğimiz sözler ertesi gün başkasının yüzüne bakacak nitelikte olmalı. Kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden, insanlıktan çıkmadan da bu ülkede siyaset yapılacağını insanlara göstermek istiyoruz. Özgürlükçü katılımcı bir anlayışla siyaset yapmak istiyoruz.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Köseköy’de bulunan Double Tree by Hilton Otel’de tanıtım lansmanı gerçekleştirdi.

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Köseköy’de bulunan Double Tree by Hilton Otel’de tanıtım lansmanı gerçekleştirdi. Tanıtım programında yaptığı konuşmada partinin hedeflerinden bahseden Teşkilat Başkanı Nihat Ergün; “Geleceğe dair ortak amaçları olan insanları bir araya getirdik. Geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Bu ülkede kimseyi ötekileştirmeden, insanlıktan çıkmadan da siyaset yapılacağını insanlara göstereceğiz ”dedi.

“GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKIYORUZ”

Türkiye’deki mevcut siyasi partilerin tutumunu ve liderlerini eleştirerek, olması gereken siyasi anlayışın var olmadığını vurgulayan Ergün; “ DEVA Partisi olarak tamamen toplumun meselelerini baz alarak tüm kesimin dertlerine çare arayan bir siyasi parti olmak için varız. Geleceğe dair ortak amaçları hikayeleri olan insanları bir araya getirmek istedik. Biz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Bu nedenle geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik.”

“İNSANLARI KUTUPLAŞTIRAN SİYASETE SON VERECEĞİZ”

Siyasette insanları kutuplaştıran siyaset istemiyoruz, buna son vermek istiyoruz. Her şeyi söyleyip de ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranan insanların yaptığı gibi bir siyaset yapmak istiyoruz. Söylediğimiz sözler ertesi gün başkasının yüzüne bakacak nitelikte olmalı. Kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden, insanlıktan çıkmadan da bu ülkede siyaset yapılacağını insanlara göstermek istiyoruz. Özgürlükçü katılımcı bir anlayışla siyaset yapmak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.