''ONLARI TRAMVAYA BİNDİRDİK,TELEFERİĞE DE BİNDİRECEĞİZ''

Kocaeli 09.03.2021 - 23:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''ONLARI TRAMVAYA BİNDİRDİK,TELEFERİĞE DE BİNDİRECEĞİZ''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de yapılacak olan teleferik projesinin lansman toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Onları tramvaya bindirdik, şimdi de teleferiğe bindireceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ’de yapılacak olan teleferik projesinin lansman toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, teleferik hattının yerli ve milli bir proje olması nedeniyle Sanayi İşbirliği Programı kapsamına alındığı açıklandı. Toplantıya Varank ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı , İl Başkanı , MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir üst düzey yöneticileri katıldı Yakın tarihin öğrenilmiş çaresizlik örnekleri ile dolu olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Necmettin Erbakan’ın hayalleri ile dalga geçildiğini ancak onun yetiştirdiği öğrencilerinin bu hayalleri gerçekleştirdiğini belirtti. “Erdoğan’ın durdurun” diyenlere inat Erdoğan’ı sevdiklerini söyleyen Büyükakın, “İstedikleri kadar engellemek istesinler. Bu milletin öz evlatları milleti ayağa kaldırdı ve yollarına devam ediyorlar. Her iktidar geçicidir. Bizim tek gayemiz milletimizin rızasını almaktır. TELEFERİĞE BİNDİRECEĞİZ İstiyorlar ki öğrettikleri çaresizlik içinde kalalım. Ama bunu yapmayacağız. İnadına yapmayacağız. İnadına yerli ve milli sanayinin önünü açacağız. Bunlar boş laar değil. Tramvayı yapamazsınız dediler yaptık ve tramvaya bindirdik. Onları şimdi teleferiğe bindireceğiz. Mahcup olacaklarını düşünmüyorum. Onlar ne derse desin biz çalışmaya devam edeceğiz. Teleferik ihalesine çıktık ama yerli ve milli yapılabileceğini gördüğümüzde iptal ettik. Bakanımızla oturup projeyi Sanayi İşbirliği Programı kapsamına aldık. YERLİ TELEFERİĞİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ Biz teleferiği yapacağız hem de yerli ve milli sanayi ile yapacağız. Tramvayda da aynısını yaptık ve yerli üretim olarak yaptık. Şimdi hem teknolojilerini geliştiriyorlar hem de metro ile süreci de geliştirmeye başladılar. Şimdi de teleferik projesi ile teleferiğin yerli üretimini geliştirmede ön ayak olacağız. Önümüzdeki günlerde İSU’yu olağan genel kurula çağırıp yaklaşık 55 milyonu bulacak bir destek projesine imza atacağız. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de yapılacak olan teleferik projesinin lansman toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Onları tramvaya bindirdik, şimdi de teleferiğe bindireceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ’de yapılacak olan teleferik projesinin lansman toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, teleferik hattının yerli ve milli bir proje olması nedeniyle Sanayi İşbirliği Programı kapsamına alındığı açıklandı. Toplantıya Varank ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı , İl Başkanı , MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir üst düzey yöneticileri katıldı

Yakın tarihin öğrenilmiş çaresizlik örnekleri ile dolu olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Necmettin Erbakan’ın hayalleri ile dalga geçildiğini ancak onun yetiştirdiği öğrencilerinin bu hayalleri gerçekleştirdiğini belirtti. “Erdoğan’ın durdurun” diyenlere inat Erdoğan’ı sevdiklerini söyleyen Büyükakın, “İstedikleri kadar engellemek istesinler. Bu milletin öz evlatları milleti ayağa kaldırdı ve yollarına devam ediyorlar. Her iktidar geçicidir. Bizim tek gayemiz milletimizin rızasını almaktır.

TELEFERİĞE BİNDİRECEĞİZ

İstiyorlar ki öğrettikleri çaresizlik içinde kalalım. Ama bunu yapmayacağız. İnadına yapmayacağız. İnadına yerli ve milli sanayinin önünü açacağız. Bunlar boş laar değil. Tramvayı yapamazsınız dediler yaptık ve tramvaya bindirdik. Onları şimdi teleferiğe bindireceğiz. Mahcup olacaklarını düşünmüyorum. Onlar ne derse desin biz çalışmaya devam edeceğiz. Teleferik ihalesine çıktık ama yerli ve milli yapılabileceğini gördüğümüzde iptal ettik. Bakanımızla oturup projeyi Sanayi İşbirliği Programı kapsamına aldık.

YERLİ TELEFERİĞİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Biz teleferiği yapacağız hem de yerli ve milli sanayi ile yapacağız. Tramvayda da aynısını yaptık ve yerli üretim olarak yaptık. Şimdi hem teknolojilerini geliştiriyorlar hem de metro ile süreci de geliştirmeye başladılar. Şimdi de teleferik projesi ile teleferiğin yerli üretimini geliştirmede ön ayak olacağız. Önümüzdeki günlerde İSU’yu olağan genel kurula çağırıp yaklaşık 55 milyonu bulacak bir destek projesine imza atacağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.