ÖĞRENCİLER YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Eğitim 05.06.2015 - 20:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında çalışmaları devam eden Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor projesinin toplantısı gerçekleştirildi.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında çalışmaları devam eden Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor projesinin toplantısı gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi,  Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Proje yürütücüleri tarafından gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı Gölcük Kent Konseyi ofisinde yapıldı.  Toplantıya Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram,  Gölcük Belediyesi proje yürütücüsü İbrahim Özkalaycıoğlu,  Gölcük Kent Konseyi proje yürütücüleri Necmi Kocaman,  Murat Yavuz, Aslı Arpa, Kocaeli Üniversitesi Proje yürütücüsü Nejat Akfırat katıldı. Toplantıda fikir alışverişi yapan proje yürütücüleri, projenin ilçede ki eğitime büyük katkı olacağını söyledi. Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram yaptığı açıklamada “Gölcük’ü geleceğe taşımak, gelecek nesle daha iyi Gölcük bırakmak için hayata geçirilen Gölcük Vizyon 2023 projeleri genişleyerek ilerlemeye devam ediyor. Bu projeler Gölcük’ün ilerlemesine önemli ivmeler kazandıracaktır. Bu projeye her zaman desteğini veren Başta Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyoruz. Bu proje tüm Türkiye’deki üniversitelere örnek olacak niteliktedir. Kentimizin eksikliklerini tamamlayacak, hayalleri süsleyen Gölcük’e ulaşmak için bu proje çok önemlidir. Bu projenin başlamasına katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında çalışmaları devam eden Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor projesinin toplantısı gerçekleştirildi.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında çalışmaları devam eden Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor projesinin toplantısı gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi,  Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Proje yürütücüleri tarafından gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı Gölcük Kent Konseyi ofisinde yapıldı.  Toplantıya Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram,  Gölcük Belediyesi proje yürütücüsü İbrahim Özkalaycıoğlu,  Gölcük Kent Konseyi proje yürütücüleri Necmi Kocaman,  Murat Yavuz, Aslı Arpa, Kocaeli Üniversitesi Proje yürütücüsü Nejat Akfırat katıldı. Toplantıda fikir alışverişi yapan proje yürütücüleri, projenin ilçede ki eğitime büyük katkı olacağını söyledi. Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram yaptığı açıklamada “Gölcük’ü geleceğe taşımak, gelecek nesle daha iyi Gölcük bırakmak için hayata geçirilen Gölcük Vizyon 2023 projeleri genişleyerek ilerlemeye devam ediyor. Bu projeler Gölcük’ün ilerlemesine önemli ivmeler kazandıracaktır. Bu projeye her zaman desteğini veren Başta Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyoruz. Bu proje tüm Türkiye’deki üniversitelere örnek olacak niteliktedir. Kentimizin eksikliklerini tamamlayacak, hayalleri süsleyen Gölcük’e ulaşmak için bu proje çok önemlidir. Bu projenin başlamasına katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.