ÖĞRENCİLER 10 ÇUVAL MAVİ KAPAK TOPLADI

05.04.2021 - 15:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖĞRENCİLER 10 ÇUVAL MAVİ KAPAK TOPLADI

Gölcük Piyalepaşa İlkokulu 2020 yılında tüm sınıflar tarafından başlatılan Mavi Kapak kampanyasında 10 çuval toplayarak Engelsiz Yaşam Merkezine bağışladı.

Engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alınması için 2020 yılı eğitim ve öğretim döneminde Gölcük Pirireis İlkokulu tüm öğrenciler tarafından Mavi Kapak Kampanyası Başlatıldı. Başlatılan bu Kampanya kapsamında yaklaşık bir yıl içerisinde 10 çuval dolu Mavi Kapak topladılar. Toplanan 10 çuval Mavi Kapak bu gün Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine bağışladılar.   Kampanya ile ilgili kısa bir açıklama yapan Piyalepaşa İlkokul Müdürü Songül Bayraktar; “öncelikle bu kampanyayı yürüten başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyeler alınması için okulumuzda yaklaşık bir yıl önce Mavi Kapak toplama kampanyasını düzenledik. Bu kampanyamız yaklaşık bir yıl içerisinde 10 çuval Mavi Kapak topladık. Topladığımız 10 çuval Mavi Kapak Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine teslim ettik. Bu çevre çalışmalarımızdan dolayı Gölcük Belediyesi tarafından okulumuza geri dönüşüm kutusunu koydular” şeklinde ifade etti.     Fahri Haner
Gölcük Piyalepaşa İlkokulu 2020 yılında tüm sınıflar tarafından başlatılan Mavi Kapak kampanyasında 10 çuval toplayarak Engelsiz Yaşam Merkezine bağışladı.

Engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alınması için 2020 yılı eğitim ve öğretim döneminde Gölcük Pirireis İlkokulu tüm öğrenciler tarafından Mavi Kapak Kampanyası Başlatıldı. Başlatılan bu Kampanya kapsamında yaklaşık bir yıl içerisinde 10 çuval dolu Mavi Kapak topladılar. Toplanan 10 çuval Mavi Kapak bu gün Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine bağışladılar.

 

Kampanya ile ilgili kısa bir açıklama yapan Piyalepaşa İlkokul Müdürü Songül Bayraktar; “öncelikle bu kampanyayı yürüten başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyeler alınması için okulumuzda yaklaşık bir yıl önce Mavi Kapak toplama kampanyasını düzenledik. Bu kampanyamız yaklaşık bir yıl içerisinde 10 çuval Mavi Kapak topladık. Topladığımız 10 çuval Mavi Kapak Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine teslim ettik. Bu çevre çalışmalarımızdan dolayı Gölcük Belediyesi tarafından okulumuza geri dönüşüm kutusunu koydular” şeklinde ifade etti.

 

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.