LASTİK İŞ
ismail

NİĞDELİLERDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gündem 14.04.2021 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

NİĞDELİLERDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz hafta yapmış olduğu olağan kongresinin ardından yeni yönetimini dün akşam oluşturdu

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz hafta yapmış oldukları olağan kongreleri sonrasında yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Derneğin eski başkanı Yaşar Özcan, bu dönemde aday olmazken yapılan kongre neticesinde derneğin yeni başkanı, ilçemizde esnaflık yapan Aydın Ayaz oldu. Başkan Ayaz, yönetim kurulunu oluşturmalarının ardından yapmış olduğu açıklamada “Derneğimizin kongresini geçtiğimiz aylarda yapacaktık fakat koronavirüspandemisi nedeniyle kongrelerin ertelenmesinden ötürü kongremizi yapamamıştık. Bizler de verilen kontrollü normalleşme dönemi içerisinde, verilen süre zarfında kongremizi yapmış olduk” dedi. ‘KONGREMİZDE BİR TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ DE YAPTIK’ Sözlerine devam eden Başkan Ayaz, “Eski başkanımız Yaşar Özcan, derneğimizde korona virüs dönemi başlayana kadar güzel çalışmalara imza attı. Tabii pandemi, her derneği olduğu gibi bizim derneğimizi de olumsuz etkiledi. Etkinlikler yapamadık, kongremizi ancak yapabildik. İnşallah ilerleyen dönemde pandeminin etkisi azalırsa çeşitli çalışmalara imza atmak isteriz. Kongremizde bir tüzük değişikliği de yaptık. Böylelikle derneğimiz yönetim kurulu üye sayısı 20’den 16’ya düşmüş oldu. Derneğimizde başkan yardımcılığı görevini Cemil Çakmak, sekreter görevini Mevlit Yıldız ve muhasip görevini Ramazan İnci yapacak” dedi. ‘KURALLARA HARFİYEN UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ’ Başkan Ayaz, açıklamasının sonunda “Derneğimizin yeni yönetimi ile birlikte birtakım hedeflerimiz var. Pandemi döneminde uygulanan tedbir ve kısıtlamalara harfiyen uymaya devam edeceğiz. Bunun dışında, bir hafifleme olur ve etkinlikler açısından izin verilirse eskiden olduğu gibi birçok faaliyet gerçekleştirme arzumuz var” dedi. Başkan Ayaz’ın yeni yönetim kurulunda Cemil Çakmak, Şefik Özcan, Mevlit Yıldız, Ramazan İnci bulunuyor. Yedek listede ise Faruk Özden, Abdullah Yıldız, Kadir Akşit, Aytekin Ayaz, Cuma Çakmak yer aldı. Denetim kurulu asil listesinde Cumali Özcan, Mustafa Er ve Yaşar Özcan; yedek listesinde Refik Özcan, Refik İnci ve Refik Çakmak bulunuyor. 
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz hafta yapmış olduğu olağan kongresinin ardından yeni yönetimini dün akşam oluşturdu

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz hafta yapmış oldukları olağan kongreleri sonrasında yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Derneğin eski başkanı Yaşar Özcan, bu dönemde aday olmazken yapılan kongre neticesinde derneğin yeni başkanı, ilçemizde esnaflık yapan Aydın Ayaz oldu. Başkan Ayaz, yönetim kurulunu oluşturmalarının ardından yapmış olduğu açıklamada “Derneğimizin kongresini geçtiğimiz aylarda yapacaktık fakat koronavirüspandemisi nedeniyle kongrelerin ertelenmesinden ötürü kongremizi yapamamıştık. Bizler de verilen kontrollü normalleşme dönemi içerisinde, verilen süre zarfında kongremizi yapmış olduk” dedi.

‘KONGREMİZDE BİR TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ DE YAPTIK’

Sözlerine devam eden Başkan Ayaz, “Eski başkanımız Yaşar Özcan, derneğimizde korona virüs dönemi başlayana kadar güzel çalışmalara imza attı. Tabii pandemi, her derneği olduğu gibi bizim derneğimizi de olumsuz etkiledi. Etkinlikler yapamadık, kongremizi ancak yapabildik. İnşallah ilerleyen dönemde pandeminin etkisi azalırsa çeşitli çalışmalara imza atmak isteriz. Kongremizde bir tüzük değişikliği de yaptık. Böylelikle derneğimiz yönetim kurulu üye sayısı 20’den 16’ya düşmüş oldu. Derneğimizde başkan yardımcılığı görevini Cemil Çakmak, sekreter görevini Mevlit Yıldız ve muhasip görevini Ramazan İnci yapacak” dedi.

‘KURALLARA HARFİYEN UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Ayaz, açıklamasının sonunda “Derneğimizin yeni yönetimi ile birlikte birtakım hedeflerimiz var. Pandemi döneminde uygulanan tedbir ve kısıtlamalara harfiyen uymaya devam edeceğiz. Bunun dışında, bir hafifleme olur ve etkinlikler açısından izin verilirse eskiden olduğu gibi birçok faaliyet gerçekleştirme arzumuz var” dedi. Başkan Ayaz’ın yeni yönetim kurulunda Cemil Çakmak, Şefik Özcan, Mevlit Yıldız, Ramazan İnci bulunuyor. Yedek listede ise Faruk Özden, Abdullah Yıldız, Kadir Akşit, Aytekin Ayaz, Cuma Çakmak yer aldı. Denetim kurulu asil listesinde Cumali Özcan, Mustafa Er ve Yaşar Özcan; yedek listesinde Refik Özcan, Refik İnci ve Refik Çakmak bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.