MEZARLIKLARDAKİ DÜZENLEMELER DEVAM EDİYOR

Gölcük 17.06.2016 - 12:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MEZARLIKLARDAKİ DÜZENLEMELER DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile geçtiğimiz günlerde başlatılan Gölcük mezarlıkları düzenleme ve taş duvar yapım çalışmaları son sürat devam ediyor.

Son olarak İhsaniye mezarlığının eski çitleri yıkılarak taş duvar yapımına başlandı. Mezarlıklardaki çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " çalışmaların ilk olarak mezarlık içinin düzenlenmesi ile başladık, sırasıyla mezarlığın içindeki yolların parke döşenmesi ve bordür çekilmesi, mezarlığın dış duvarının taş duvar yapılması ve mezarlık içinin ışıklandırılması çalışmaları devam ediyor. Ramazan Bayramına kadar çalışmaların bitirilmesi planlanıyor." dedi. VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN SON DERECE MEMNUN Mezarlıktaki düzenleme çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten Gölcük’lü vatandaşlar mezarlığın eski haline göre çok güzel olduğunu belirtirken, Belediyenin yaptığı çalışmaları son derece başarılı buluyoruz. Dediler.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile geçtiğimiz günlerde başlatılan Gölcük mezarlıkları düzenleme ve taş duvar yapım çalışmaları son sürat devam ediyor.

Son olarak İhsaniye mezarlığının eski çitleri yıkılarak taş duvar yapımına başlandı.

Mezarlıklardaki çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " çalışmaların ilk olarak mezarlık içinin düzenlenmesi ile başladık, sırasıyla mezarlığın içindeki yolların parke döşenmesi ve bordür çekilmesi, mezarlığın dış duvarının taş duvar yapılması ve mezarlık içinin ışıklandırılması çalışmaları devam ediyor. Ramazan Bayramına kadar çalışmaların bitirilmesi planlanıyor." dedi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN SON DERECE MEMNUN

Mezarlıktaki düzenleme çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten Gölcük’lü vatandaşlar mezarlığın eski haline göre çok güzel olduğunu belirtirken, Belediyenin yaptığı çalışmaları son derece başarılı buluyoruz. Dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.