LASTİK İŞ
ismail

MERT ‘AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ’

Gündem 15.07.2020 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERT ‘AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Türk milleti dik duruş sergilemiştir” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Mert, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Demokrasilerde egemenliğin tek sahibinin millet olduğuna ve siyasi iktidarların meşrutiyetinin milli iradeye dayandığına inandığımızı, hangi düşünce ve gerekçeyle olursa olsun demokratik rejimi ve parlamentonun anayasal yetkilerine dışarıdan gelen her türlü müdahaleyi gayrimeşru ve kabul edilemez bulduğumuzu bir kez daha ifade ettiğimiz 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, yakın tarihimizdeki en önemli olaylardan biri olarak yerini almıştır” dedi. ‘TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR’ Açıklamalarına devam eden Mert, “Türk milleti, 15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe girişimine karşı dik bir duruş sergileyerek birlik, beraberlik ve demokrasiye olan inancını canı pahasına savunmuş ve bertaraf etmiştir. Türk halkının birlik ve beraberlik içerisindeki dayanışması karşısında 15 Temmuz darbe girişimi, başarısızlığa uğramış ve önlenmiştir. Böylece ülkemizi yeniden karanlık günlere götürmek isteyen zihniyete karşı halkımız, ülkemizin dört bir tarafında yekvücut olarak en başta milli iradeye, demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi. ‘AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ’ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, açıklamasının sonunda “Bu anlamlı tarih vesilesiyle bugün, vatan uğruna canları pahasına mücadele eden gazilerimiz ile 15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halisdemir başta olmak üzere milli iradeye sahip çıkan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. 
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Türk milleti dik duruş sergilemiştir” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Mert, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Demokrasilerde egemenliğin tek sahibinin millet olduğuna ve siyasi iktidarların meşrutiyetinin milli iradeye dayandığına inandığımızı, hangi düşünce ve gerekçeyle olursa olsun demokratik rejimi ve parlamentonun anayasal yetkilerine dışarıdan gelen her türlü müdahaleyi gayrimeşru ve kabul edilemez bulduğumuzu bir kez daha ifade ettiğimiz 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, yakın tarihimizdeki en önemli olaylardan biri olarak yerini almıştır” dedi.

‘TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR’

Açıklamalarına devam eden Mert, “Türk milleti, 15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe girişimine karşı dik bir duruş sergileyerek birlik, beraberlik ve demokrasiye olan inancını canı pahasına savunmuş ve bertaraf etmiştir. Türk halkının birlik ve beraberlik içerisindeki dayanışması karşısında 15 Temmuz darbe girişimi, başarısızlığa uğramış ve önlenmiştir. Böylece ülkemizi yeniden karanlık günlere götürmek isteyen zihniyete karşı halkımız, ülkemizin dört bir tarafında yekvücut olarak en başta milli iradeye, demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, açıklamasının sonunda “Bu anlamlı tarih vesilesiyle bugün, vatan uğruna canları pahasına mücadele eden gazilerimiz ile 15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halisdemir başta olmak üzere milli iradeye sahip çıkan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.