LASTİK İŞ

MEDAR HASTANESİ GÖLCÜK HIZLA AŞILANIYOR

Sağlık 15.01.2021 - 15:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MEDAR HASTANESİ GÖLCÜK HIZLA AŞILANIYOR

Medar Hastanesi Gölcük, ülkemiz de uygulanmaya başlayan Koronavirüs aşı uygulamasına hızla başlayarak tüm çalışanlarını aşılamaya devam ediyor

Öncelikli sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanan Koronavirüs aşısı, Medar Hastanesi Gölcük Hastanesi’nde de hızla uygulanmaya devam ediyor. Tüm hekim ve çalışanların aşılandığı hastanede, Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin TALUS, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. M. Veysel BESNİLİ, Genel Müdür Dr. Göksel ENSARİ aşılanarak, aşı uygulamasına destek verdiler. Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS, maske, mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra, virüsle mücadelede toplum bağışıklığı için aşının  önemini vurgulayarak , aşının tüm ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Medar Hastanesi Gölcük, ülkemiz de uygulanmaya başlayan Koronavirüs aşı uygulamasına hızla başlayarak tüm çalışanlarını aşılamaya devam ediyor

Öncelikli sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanan Koronavirüs aşısı, Medar Hastanesi Gölcük Hastanesi’nde de hızla uygulanmaya devam ediyor. Tüm hekim ve çalışanların aşılandığı hastanede, Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin TALUS, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. M. Veysel BESNİLİ, Genel Müdür Dr. Göksel ENSARİ aşılanarak, aşı uygulamasına destek verdiler.

Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS, maske, mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra, virüsle mücadelede toplum bağışıklığı için aşının  önemini vurgulayarak , aşının tüm ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.