LASTİK İŞ

KUM FUTBOLU HEYECANI BAŞLIYOR

Değirmendere 05.07.2019 - 08:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUM FUTBOLU HEYECANI BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi´nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor.

5-6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 32 takım büyüklerde, 12 takım da küçüklerde mücadele edecek.  Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan spor tesislerinde 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.  BÜYÜKLERDE 32 TAKIM KATILACAK  Turnuvada 32 takım büyüklerde, 12 takım da küçüklerde şampiyon olabilmek için ter dökecek. Seyirci olarakta büyük ilginin beklendiği turnuva, 5 Haziran Cuma günü Saat 16:00’da küçüklerin, Saat 19:00’da da büyüklerin maçıyla başlayacak. Turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek. Pazar günü ise Saat 22:00’da düzenlenecek ödül töreniyle turnuva son bulacak.   BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ  Kum Futbol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvası’nı 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.        
Gölcük Belediyesi´nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor.

5-6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 32 takım büyüklerde, 12 takım da küçüklerde mücadele edecek.

 Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan spor tesislerinde 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

 BÜYÜKLERDE 32 TAKIM KATILACAK

 Turnuvada 32 takım büyüklerde, 12 takım da küçüklerde şampiyon olabilmek için ter dökecek. Seyirci olarakta büyük ilginin beklendiği turnuva, 5 Haziran Cuma günü Saat 16:00’da küçüklerin, Saat 19:00’da da büyüklerin maçıyla başlayacak. Turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek. Pazar günü ise Saat 22:00’da düzenlenecek ödül töreniyle turnuva son bulacak. 

 BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

 Kum Futbol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvası’nı 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.