''KUKLALARI ÖLDÜRMEKLE TERÖR ÇÖZÜLMEZ ''

27.10.2015 - 20:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''KUKLALARI ÖLDÜRMEKLE TERÖR ÇÖZÜLMEZ ''

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Özen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ne ziyarette bulundu. . Programda konuşan Özen, ” Kuklaları Öldürmekle terör çözülemez. Gazi deyince aklımıza Kore ve Kıbrıs geliyordu. Şimdi ise güneydoğu gazileri geliyor” dedi

Kıbrıs'ta Yunanlılarla savaşırken Güneydoğu'da düşman Kürt maskesi ardına saklanmış durumda diyen Özen, ”Güneydoğu meselesi dağları dövmekle kukla olan PKK'lı teröristleri öldürmekle çözülemez. Malcom’un  bir sözü var ‘Öyle bir nişan al ki kuklayı değil kuklacıyı vur’. İşte gerçekten biz de Güneydoğu meselesini çözmek istiyorsak tıpkı geçmişte Erbakan hocamızın yaptığı gibi ülkemizdeki Amerikan üslerini kapatıp askerlerini ülkelerine geri göndermek zorundayız. Güneydoğuyu İngiliz ajanlarından temizlemek zorundayız. İsrail'in büyük Ortadoğu projesini fark edip eş başkanlığından vazgeçmek zorundayız. Aksi takdirde bıçak kemiğe dayandı deyip dağları dövmek sonuç getirmeyecektir” diye konuştu.   ‘GAZİLER HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMÜYOR’   Sözlerinin devamında Özeni “İmralı ve Kandil  kukladır kuklacı ise İsrail'dir, Amerika’dır ve  İngiltere’dir. 0nun için Amerika bizim stratejik ortağımız olamaz çözüm İslam birliğini tesis etmekle olur. Bunu da sadece dillendiren Saadet Partisi’dir. Halkımız terör olayların bitmesini istiyorsa Saadet Partisi'ni mutlaka meclise taşımalıdır. Şehitlik ve gazilik inancımızda önemli rütbelerden. Bugün gazilerimizin hak ettiği değeri  göremediğini üzülerek söylüyoruz. Bayrakları ve vatanları için gazi olmuş kahraman askerlerimize gerektiği gibi hürmet, başta devletimiz olmak üzere tüm toplum tarafından gösterilmelidir” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmanın ardından dernek üyeleri, SP’li Özen’e Kore ve Kıbrıs Muharebesi’ne ait fotoğraf sergisini gezdirdi.   Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı   TOPLU-Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Özen, Muharip Gaziler Derneği’ne ziyarette bulundu ve gazilerden 1 Kasım seçimlerine destek istedi.  
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Özen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ne ziyarette bulundu. . Programda konuşan Özen, ” Kuklaları Öldürmekle terör çözülemez. Gazi deyince aklımıza Kore ve Kıbrıs geliyordu. Şimdi ise güneydoğu gazileri geliyor” dedi

Kıbrıs'ta Yunanlılarla savaşırken Güneydoğu'da düşman Kürt maskesi ardına saklanmış durumda diyen Özen, ”Güneydoğu meselesi dağları dövmekle kukla olan PKK'lı teröristleri öldürmekle çözülemez. Malcom’un  bir sözü var ‘Öyle bir nişan al ki kuklayı değil kuklacıyı vur’. İşte gerçekten biz de Güneydoğu meselesini çözmek istiyorsak tıpkı geçmişte Erbakan hocamızın yaptığı gibi ülkemizdeki Amerikan üslerini kapatıp askerlerini ülkelerine geri göndermek zorundayız. Güneydoğuyu İngiliz ajanlarından temizlemek zorundayız. İsrail'in büyük Ortadoğu projesini fark edip eş başkanlığından vazgeçmek zorundayız. Aksi takdirde bıçak kemiğe dayandı deyip dağları dövmek sonuç getirmeyecektir” diye konuştu.

 

‘GAZİLER HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMÜYOR’

 

Sözlerinin devamında Özeni “İmralı ve Kandil  kukladır kuklacı ise İsrail'dir, Amerika’dır ve  İngiltere’dir. 0nun için Amerika bizim stratejik ortağımız olamaz çözüm İslam birliğini tesis etmekle olur. Bunu da sadece dillendiren Saadet Partisi’dir. Halkımız terör olayların bitmesini istiyorsa Saadet Partisi'ni mutlaka meclise taşımalıdır. Şehitlik ve gazilik inancımızda önemli rütbelerden. Bugün gazilerimizin hak ettiği değeri  göremediğini üzülerek söylüyoruz. Bayrakları ve vatanları için gazi olmuş kahraman askerlerimize gerektiği gibi hürmet, başta devletimiz olmak üzere tüm toplum tarafından gösterilmelidir” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmanın ardından dernek üyeleri, SP’li Özen’e Kore ve Kıbrıs Muharebesi’ne ait fotoğraf sergisini gezdirdi.

 

Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı

 

TOPLU-Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Özen, Muharip Gaziler Derneği’ne ziyarette bulundu ve gazilerden 1 Kasım seçimlerine destek istedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.