KOCAELİ MERKEZLİ TERÖR OPERASYONU

Gündem 30.04.2016 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAELİ MERKEZLİ TERÖR OPERASYONU

Kocaeli, Kayseri ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi cezaevine gönderildi.

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik üç ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi tutuklandı Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü DAEŞ'e yönelik Kocaeli merkezli eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi.   Açıklamada, "terör örgütü DAEŞ üyesi olmak, örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak" iddiasıyla gözaltına alınan N.Y, F.Y, B.A, E.A. ve T.E'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedildi.  
Kocaeli, Kayseri ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi cezaevine gönderildi.

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik üç ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü DAEŞ'e yönelik Kocaeli merkezli eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi. 

 Açıklamada, "terör örgütü DAEŞ üyesi olmak, örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak" iddiasıyla gözaltına alınan N.Y, F.Y, B.A, E.A. ve T.E'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.