LASTİK İŞ

KOCAELİ'DE ÖĞRETMENLER İÇİN AŞILAMA BAŞLADI

Sağlık 26.02.2021 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ'DE ÖĞRETMENLER İÇİN AŞILAMA BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ilk aşıyı olmasının ardından Kocaeli'de öğretmenlerin aşılaması başladı

Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon 249 bin öğretmen ve eğitimcinin aşılama programı için start verildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Çorum'da ilk aşıyı olmasının ardından  Kocaeli'deki 136 köy okulu ve anaokulunda görevli 979 öğretmen de aşı olmaya başladı. Dün başlayan aşılamanın pazar günü tamamlanması bekleniyor.  RANDEVU ALMADAN GİDEBİLİRİLER Öğretmenlerin aşı olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan, aşı sırası gelen öğretmenlerin randevu almadan aile hekimliklerine giderek aşılarını olabileceklerini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ilk aşıyı olmasının ardından Kocaeli'de öğretmenlerin aşılaması başladı

Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon 249 bin öğretmen ve eğitimcinin aşılama programı için start verildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Çorum'da ilk aşıyı olmasının ardından  Kocaeli'deki 136 köy okulu ve anaokulunda görevli 979 öğretmen de aşı olmaya başladı. Dün başlayan aşılamanın pazar günü tamamlanması bekleniyor. 

RANDEVU ALMADAN GİDEBİLİRİLER
Öğretmenlerin aşı olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan, aşı sırası gelen öğretmenlerin randevu almadan aile hekimliklerine giderek aşılarını olabileceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.