LASTİK İŞ

KOCAELİ'DE 10 GÜNLÜK SIKI DENETİMLER BAŞLADI

Gündem 24.02.2021 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ'DE 10 GÜNLÜK SIKI DENETİMLER BAŞLADI

Kocaeli’de, son günlerde artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesi sebebiyle 10 gün boyunca daha sıkı yapılmasına karar verilen günlük denetimler, daha ilk günden etkili oldu.

Koronvirüs salgınının yayılmasının önlenmesi ve normalleşme sürecine girilecek olması amacıyla,   Kocaeli Valiliği tarafından daha sıkı denetimler yapılacağı açıklandı. Koronavirüs’ün yayılımını önlemek amacıyla başlatılan sıkı denetimler,  daha ilk gününde, günlük uygulama bilançosuna yansıdır. Normalde günde 200 ile 300 arası tedbirsize uygulanan idari ceza, önceki gün yapılan denetimlerde 411’e çıktı.   411 KİŞİYE İDARİ CEZA Kocaeli’nde Salı günü   uygulanan  Koronavirüs  uygulamasında, bin 344 iş yeri denetlenirken, 18 bin 725  kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetim ve kontrollerd,  ayakta yolcu kapasitesine uymayan 2 sürücüye, maske takma kuralına uymayan 162, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 58, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 166,sosyal mesafe kuralına uymayan 16 kişi ve 1 işyerine, karantina tedbirlerine uymayan 5 kişi ve çalışma saatlerine uymayan 1 işyerine’ olmak üzere, toplam 411 idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde, kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 107  kişi yakalandı.
Kocaeli’de, son günlerde artan vaka sayıları ve normalleşme sürecine girilmesi sebebiyle 10 gün boyunca daha sıkı yapılmasına karar verilen günlük denetimler, daha ilk günden etkili oldu.

Koronvirüs salgınının yayılmasının önlenmesi ve normalleşme sürecine girilecek olması amacıyla,   Kocaeli Valiliği tarafından daha sıkı denetimler yapılacağı açıklandı. Koronavirüs’ün yayılımını önlemek amacıyla başlatılan sıkı denetimler,  daha ilk gününde, günlük uygulama bilançosuna yansıdır. Normalde günde 200 ile 300 arası tedbirsize uygulanan idari ceza, önceki gün yapılan denetimlerde 411’e çıktı.

 

411 KİŞİYE İDARİ CEZA

Kocaeli’nde Salı günü   uygulanan  Koronavirüs  uygulamasında, bin 344 iş yeri denetlenirken, 18 bin 725  kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetim ve kontrollerd,  ayakta yolcu kapasitesine uymayan 2 sürücüye, maske takma kuralına uymayan 162, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 58, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 166,sosyal mesafe kuralına uymayan 16 kişi ve 1 işyerine, karantina tedbirlerine uymayan 5 kişi ve çalışma saatlerine uymayan 1 işyerine’ olmak üzere, toplam 411 idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde, kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 107  kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.