KAYMAKAM TÜGVA VE KIZILAY'I ZİYARET ETTİ

Gündem 11.02.2021 - 23:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM TÜGVA VE KIZILAY'I ZİYARET ETTİ

Kaymakam Cengiz KARABULUT, Türkiye Gençli Vakfı (TÜGVA) ve Türk Kızılayı Gölcük Şubesini ziyaret etti.

Özellikle pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler ve çalışmaları yerinde görmek ve çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen Kaymakam Cengiz KARABULUT, Türkiye Gençli Vakfı (TÜGVA) ve Türk Kızılay Gölcük Şubesini ziyaret etti.   Kaymakam Karabulut Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük şubesini ziyaret eti. Eğitim ve öğretim faaliyetleri ve çalışmaları hakkında İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran'dan alan Kaymakam Karabulut Vakıf binasını gezdi.    KIZILAY'A TEŞEKKÜR Kaymakam Karabulut daha sonra Kızılay Gölcük Şube başkanı Orhan Barış ve yönetimini ziyaret etti. Pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Cengiz KARABULUT, Türkiye Gençli Vakfı (TÜGVA) ve Türk Kızılayı Gölcük Şubesini ziyaret etti.

Özellikle pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler ve çalışmaları yerinde görmek ve çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen Kaymakam Cengiz KARABULUT, Türkiye Gençli Vakfı (TÜGVA) ve Türk Kızılay Gölcük Şubesini ziyaret etti.

 

Kaymakam Karabulut Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük şubesini ziyaret eti. Eğitim ve öğretim faaliyetleri ve çalışmaları hakkında İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran'dan alan Kaymakam Karabulut Vakıf binasını gezdi. 

 

KIZILAY'A TEŞEKKÜR

Kaymakam Karabulut daha sonra Kızılay Gölcük Şube başkanı Orhan Barış ve yönetimini ziyaret etti. Pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.