KAYMAKAM ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem 10.04.2021 - 14:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Şehit ailelerini ziyaret etti.

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Türk Milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır” dedi. “Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran ve minnet borçluyuz” Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine ziyarette bulundu. Kaymakam Karabulut gerçekleştirdiği ziyaretlerde Şehit aileleri ile sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi. Şehit ailelerinin acılarının Türk Milletinin ortak acısı olduğunu ve bu acıların yürekten hissedilerek paylaşıldığını ifade eden Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ,” Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum. Türk Milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran ve minnet borçluyuz.” dedi
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Şehit ailelerini ziyaret etti.

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Türk Milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır” dedi.

“Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran ve minnet borçluyuz”

Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine ziyarette bulundu. Kaymakam Karabulut gerçekleştirdiği ziyaretlerde Şehit aileleri ile sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi. Şehit ailelerinin acılarının Türk Milletinin ortak acısı olduğunu ve bu acıların yürekten hissedilerek paylaşıldığını ifade eden Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ,” Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum. Türk Milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran ve minnet borçluyuz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.