KAYMAKAM KARABULUT'UN BERAT KANDİLİ MESAJI

Gündem 27.03.2021 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT'UN BERAT KANDİLİ MESAJI

Berat kandili dolayısı ile açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Berat Kandili dolayısı ile kısa bir açıklama ile mesaj veren Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut şu açıklamada bulundu. Kaymakam Karabulut; “Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran dini günlerimizden ikincisine erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. İslam inancına göre Berat günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamına gelmektedir.   Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kainata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Mübarek üç aylar içerisinde yer alan bu günde, milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.  
Berat kandili dolayısı ile açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Berat Kandili dolayısı ile kısa bir açıklama ile mesaj veren Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut şu açıklamada bulundu. Kaymakam Karabulut; “Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran dini günlerimizden ikincisine erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. İslam inancına göre Berat günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamına gelmektedir.

 

Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kainata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Mübarek üç aylar içerisinde yer alan bu günde, milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.