LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT ‘KADINLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA’

Gündem 08.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT ‘KADINLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Fedakarlığın ve özverinin timsali olan tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sevgilerimi ve selamlarımı sunarım” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “8 Mart, Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının 1977'de onaylanmasından bu yana, tüm dünyada, bir farkındalık oluşturmak için ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var; ‘Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.’ Milletlerin ve ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır” dedi. ‘KADINLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA’ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Kadınlarımızın sahip olduğu her hak, milletimizin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağıdır. Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur. Millet ve devlet yapımızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarılar her geçen gün artmaktadır” ifadelerini kullandı. ‘ÖNEMLİ ADIMLAR ATILMAKTADIR’ Kaymakam Karabulut açıklamasının devamında, “Ülkemizde kadınlarımızın sosyal yaşamda hak ettikleri yere gelmesi için önemli adımlar atılmaktadır. Yenilenen ve geliştirilen yasal düzenlemeler uygulamaya konuldukça kadınlarımızın mevcut sıkıntıları daha da azalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazi yakını kadınlarımız başta olmak üzere, fedakarlığın ve özverinin timsali olan tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sevgilerimi ve selamlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Fedakarlığın ve özverinin timsali olan tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sevgilerimi ve selamlarımı sunarım” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “8 Mart, Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının 1977'de onaylanmasından bu yana, tüm dünyada, bir farkındalık oluşturmak için ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var; ‘Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.’ Milletlerin ve ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır” dedi.
‘KADINLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA’
Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Kadınlarımızın sahip olduğu her hak, milletimizin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağıdır. Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur. Millet ve devlet yapımızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarılar her geçen gün artmaktadır” ifadelerini kullandı.
‘ÖNEMLİ ADIMLAR ATILMAKTADIR’
Kaymakam Karabulut açıklamasının devamında, “Ülkemizde kadınlarımızın sosyal yaşamda hak ettikleri yere gelmesi için önemli adımlar atılmaktadır. Yenilenen ve geliştirilen yasal düzenlemeler uygulamaya konuldukça kadınlarımızın mevcut sıkıntıları daha da azalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazi yakını kadınlarımız başta olmak üzere, fedakarlığın ve özverinin timsali olan tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sevgilerimi ve selamlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.