LASTİK İŞ

KAYMAKAM COVİD-19 DENETİMİ YAPTI

Gündem 22.02.2021 - 23:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM COVİD-19 DENETİMİ YAPTI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ile birlikte ilçemizde Covid-19 tedbirleri kapsamındaki denetimlerde bulundu. Kaymakam Karabulut, kurallara uyulmaya devam edilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ile birlikte, Anıtpark ve çevresinde bulunan lokanta, pastane, fırın, büfe, market, kuruyemişçi ve giyim mağazalarında denetimlerde bulundu. Geride bıraktığımız dönemde, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için yapılan denetimlere bizzat katılan ve bazı dönemlerde tek başına denetimlerde bulunan Kaymakam Karabulut, geçtiğimiz gün de ilçemizdeki denetimlere bizzat katıldı. Denetimlerde esnafa, koronavirüsün yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirlere tam anlamıyla riayet edilmesinin önemli olduğu aktarıldı.  OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI Kamuoyunu bilinçlendirmek ve tedbirlere uyum konusunda hassasiyetle davranılmasını sağlamak amacıyla denetimlere devam eden Kaymakam Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sarıdağ ile birlikte yapılan denetimde, esnaflara Covid-19 salgını ile ilgili bilgilendirme yaptı. Maske, hijyen ve mesafe konularında hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Karabulut, dükkanlarına gelen müşterilerin de koronavirüs tedbirlerine uymasını sağlamak adına gerekli adımların esnaflar tarafından da atılmasının önemli olduğunu ifade etti. Yapılan denetimlerde, tedbirlerle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı da dile getirildi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ile birlikte ilçemizde Covid-19 tedbirleri kapsamındaki denetimlerde bulundu. Kaymakam Karabulut, kurallara uyulmaya devam edilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ile birlikte, Anıtpark ve çevresinde bulunan lokanta, pastane, fırın, büfe, market, kuruyemişçi ve giyim mağazalarında denetimlerde bulundu. Geride bıraktığımız dönemde, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için yapılan denetimlere bizzat katılan ve bazı dönemlerde tek başına denetimlerde bulunan Kaymakam Karabulut, geçtiğimiz gün de ilçemizdeki denetimlere bizzat katıldı. Denetimlerde esnafa, koronavirüsün yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirlere tam anlamıyla riayet edilmesinin önemli olduğu aktarıldı.

 OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI

Kamuoyunu bilinçlendirmek ve tedbirlere uyum konusunda hassasiyetle davranılmasını sağlamak amacıyla denetimlere devam eden Kaymakam Karabulut, geçtiğimiz akşam İlçe Emniyet Müdürü Güven ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sarıdağ ile birlikte yapılan denetimde, esnaflara Covid-19 salgını ile ilgili bilgilendirme yaptı. Maske, hijyen ve mesafe konularında hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Karabulut, dükkanlarına gelen müşterilerin de koronavirüs tedbirlerine uymasını sağlamak adına gerekli adımların esnaflar tarafından da atılmasının önemli olduğunu ifade etti. Yapılan denetimlerde, tedbirlerle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı da dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.