KAVAKLI SAHİLİ'NDE RENKLİ GECELER !

Gölcük 08.09.2014 - 20:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAVAKLI SAHİLİ'NDE RENKLİ GECELER !

Gölcüklüler Kavaklı sahilindeki çay bahçelerinde Günün yorgunluğunu çıkarıp, keyif yapıyorlar

Gölcük için Kavaklı sahili her zaman özeldir. Yıllarını Gölcük’te geçirip, burada doğup, burada yaşamaya devam edenler bu özelliği daha iyi bilir. Gölcük’te Kavaklı sahili her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz sezonu süresince bu bölgedeki Çay bahçelerinin verdiği hizmetlerle dolup taşmaya devam ediyor.   Sıcak ve bunaltıcı bir Yaz sezonunun son günlerinde, Vatandaşlar Akşamları Kavaklı sahiline adeta akın ederek günün yorgunluğunu üzerlerinden atmak için Çay bahçelerine ilgi gösteriyorlar. Gördükleri bu yoğun ilgi karşısında hizmetlerini yeniden gözden geçiren Çay bahçeleri Vatandaşlara farklı hizmet sunmak için adeta yarışıyorlar.   Çay bahçelerinde canlı müzik hizmeti sunmanın yanında çeşitli organizasyonlara da ağırlık veren işletmeler Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Sürpriz Doğum günü kutlamaları içinde hizmet sunarak müşteri memnuniyetini ne derece önemsediklerini gözler önüne seriyorlar. Kısaca Gölcük Kavaklı sahilinde Yaz akşamları oldukça renkli geçiyor.
Gölcüklüler Kavaklı sahilindeki çay bahçelerinde Günün yorgunluğunu çıkarıp, keyif yapıyorlar

Gölcük için Kavaklı sahili her zaman özeldir. Yıllarını Gölcük’te geçirip, burada doğup, burada yaşamaya devam edenler bu özelliği daha iyi bilir. Gölcük’te Kavaklı sahili her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz sezonu süresince bu bölgedeki Çay bahçelerinin verdiği hizmetlerle dolup taşmaya devam ediyor.

 

Sıcak ve bunaltıcı bir Yaz sezonunun son günlerinde, Vatandaşlar Akşamları Kavaklı sahiline adeta akın ederek günün yorgunluğunu üzerlerinden atmak için Çay bahçelerine ilgi gösteriyorlar. Gördükleri bu yoğun ilgi karşısında hizmetlerini yeniden gözden geçiren Çay bahçeleri Vatandaşlara farklı hizmet sunmak için adeta yarışıyorlar.

 

Çay bahçelerinde canlı müzik hizmeti sunmanın yanında çeşitli organizasyonlara da ağırlık veren işletmeler Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Sürpriz Doğum günü kutlamaları içinde hizmet sunarak müşteri memnuniyetini ne derece önemsediklerini gözler önüne seriyorlar. Kısaca Gölcük Kavaklı sahilinde Yaz akşamları oldukça renkli geçiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.