LASTİK İŞ

KARAMÜRSEL DE İŞ YERİNİ TARADILAR !

Kocaeli 15.03.2021 - 19:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KARAMÜRSEL DE İŞ YERİNİ TARADILAR !

Karamürsel'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir iş yerini otomatik silahla taradılar.

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir rent a car ve yıkama dükkanına kimliği belirsiz kişi yada kişiler plakası sökülmüş bir araç ile gelerek otomatik tüfek ile iş yerini tarayarak kaçtılar. MAHALLE SAKİNLERİ PANİK YAŞADI Silahlı saldırının yaşandığı iş yerinin üst tarafında oturan ve çevresinde oturan vatandaşların silah sesleri sonrası hemen polis ekiplerine haber verdiği bildirildi. Olay yerine gelen ekipler saldırı ile alakalı olarak geniş çaplı inceleme başlattılar.
Karamürsel'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir iş yerini otomatik silahla taradılar.

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir rent a car ve yıkama dükkanına kimliği belirsiz kişi yada kişiler plakası sökülmüş bir araç ile gelerek otomatik tüfek ile iş yerini tarayarak kaçtılar.

MAHALLE SAKİNLERİ PANİK YAŞADI

Silahlı saldırının yaşandığı iş yerinin üst tarafında oturan ve çevresinde oturan vatandaşların silah sesleri sonrası hemen polis ekiplerine haber verdiği bildirildi.

Olay yerine gelen ekipler saldırı ile alakalı olarak geniş çaplı inceleme başlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.