KAR GERİ GELİYOR

Gündem 20.03.2021 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAR GERİ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için kar yağışı uyarısında bulundu.

Mart ayında etkisini iyiden iyiye arttıran soğuk havalar daha da soğuyarak yerini kar yağışına bırakacak. Meteoroloji'den yayınlanan haftalık hava tahmin raporuna göre hafta sonu hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. Pazartesi günü itibariyle yurt genelinde yağışlı havanın etkisini göstereceği tahmin raporunda Perşembe gününden itibaren kar yağışının başlayacağı duyuruldu. SOĞUKLAR PAZARTESİ ARTACAK Pazartesi günü itibariyle etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Tahmin raporuna göre çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor. KAR PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR Perşembe günü ise İstanbul dahil tüm Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkili olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için kar yağışı uyarısında bulundu.

Mart ayında etkisini iyiden iyiye arttıran soğuk havalar daha da soğuyarak yerini kar yağışına bırakacak. Meteoroloji'den yayınlanan haftalık hava tahmin raporuna göre hafta sonu hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. Pazartesi günü itibariyle yurt genelinde yağışlı havanın etkisini göstereceği tahmin raporunda Perşembe gününden itibaren kar yağışının başlayacağı duyuruldu.

SOĞUKLAR PAZARTESİ ARTACAK
Pazartesi günü itibariyle etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Tahmin raporuna göre çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor.

KAR PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR
Perşembe günü ise İstanbul dahil tüm Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.