İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HABERE YALANLAMA GELDİ

Sağlık 11.02.2018 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HABERE YALANLAMA GELDİ

50 yatak kapasiteli Dilovası Devlet Hastanesi'nde sadece 2 poliklinikte doktor bulunduğu iddialarına İl Sağlık Müdürü Op Dr. Şenol Ergüney cevap verdi.

2014 yılında hizmete açılan 50 yataklı Dilovası Devlet Hastanesi'nde doktor yetersizliği nedeniyle imza kampanyası başlatıldığı iddialarına İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şengol Ergüney cevap verdi. Ergüney "hastaların mağdur olduğu iddiaları kesinlikle gerçeği yanıstmamaktadır" dedi. KESİNLİKLE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şengol Ergüney, "10/02/2018 tarihindebazı yayınlardaYer Alan “Hastaneye Doktor Gönderilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattılar” Başlıklı haberde yer alan Dilovası Devlet Hastanesinde 2 doktor olduğu ve hastaların mağdur edildiği ifadeleri ile ilgilikamuoyunubilgilendirme ihtiyacıdoğmuştur ;25 yataklı D grubundayer alanDilovası Devlet Hastanesi’ndekadrolu olarak1DahiliyeUzmanı,1Kadın Doğum Uzmanı, 3 Diş Hekimi,acil serviste8 Pratisyen Hekimimizçalışmaktadır. Çocuk Uzmanınıntayini çıkması sebebiylebubranştaİl Sağlık Müdürlüğü tarafından geçici görevlendirilen hekimlerhizmet vermektedir.Genel Cerrahi hastalarınabaşhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaztarafındanpoliklinik,konsültasyonve ameliyat hizmeti verilmektedir. D Grubu olan hastanemizde acil servis ve poliklinik hizmetlerinde basında yer aldığı şekliyle herhangi bir eksiklik ya da aksama yoktur.Bulunduğu D grubunda ulusalbazdadeğerlendirildiğindeDilovası Devlet Hastanesi, fiziki şartları, donanımı, ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, SDL doğum odaları ileTürkiye ortalamasının üzerindemodern standartlarda hizmet veren bir hastanedir.Tabii ki bu hastanemizi daha da geliştirmek içinbir çokçalışmalar yapılmaktadır, ancak basında yer aldığı şekliyle 2 hekimin hizmet verdiği, hastaların mağdur olduğu iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerinde bulundu.
50 yatak kapasiteli Dilovası Devlet Hastanesi'nde sadece 2 poliklinikte doktor bulunduğu iddialarına İl Sağlık Müdürü Op Dr. Şenol Ergüney cevap verdi.

2014 yılında hizmete açılan 50 yataklı Dilovası Devlet Hastanesi'nde doktor yetersizliği nedeniyle imza kampanyası başlatıldığı iddialarına İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şengol Ergüney cevap verdi. Ergüney "hastaların mağdur olduğu iddiaları kesinlikle gerçeği yanıstmamaktadır" dedi.

KESİNLİKLE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şengol Ergüney, "10/02/2018 tarihindebazı yayınlardaYer Alan “Hastaneye Doktor Gönderilmesi İçin İmza Kampanyası Başlattılar” Başlıklı haberde yer alan Dilovası Devlet Hastanesinde 2 doktor olduğu ve hastaların mağdur edildiği ifadeleri ile ilgilikamuoyunubilgilendirme ihtiyacıdoğmuştur ;25 yataklı D grubundayer alanDilovası Devlet Hastanesi’ndekadrolu olarak1DahiliyeUzmanı,1Kadın Doğum Uzmanı, 3 Diş Hekimi,acil serviste8 Pratisyen Hekimimizçalışmaktadır. Çocuk Uzmanınıntayini çıkması sebebiylebubranştaİl Sağlık Müdürlüğü tarafından geçici görevlendirilen hekimlerhizmet vermektedir.Genel Cerrahi hastalarınabaşhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaztarafındanpoliklinik,konsültasyonve ameliyat hizmeti verilmektedir. D Grubu olan hastanemizde acil servis ve poliklinik hizmetlerinde basında yer aldığı şekliyle herhangi bir eksiklik ya da aksama yoktur.Bulunduğu D grubunda ulusalbazdadeğerlendirildiğindeDilovası Devlet Hastanesi, fiziki şartları, donanımı, ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, SDL doğum odaları ileTürkiye ortalamasının üzerindemodern standartlarda hizmet veren bir hastanedir.Tabii ki bu hastanemizi daha da geliştirmek içinbir çokçalışmalar yapılmaktadır, ancak basında yer aldığı şekliyle 2 hekimin hizmet verdiği, hastaların mağdur olduğu iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.