İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÖLCÜK DEVLET’E DENETİM

Sağlık 21.09.2019 - 15:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÖLCÜK DEVLET’E DENETİM

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekip; personel, hasta ve hasta yakınlarının talep ve önerileri dinlendi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, Başkan Yardımcısı Mehmet Demirer ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel’den oluşan heyet Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresinin hazır bulunduğu ziyarette İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekip; personel, hasta ve hasta yakınlarının talep ve önerileri dinlendi. Hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için hastane birimlerinde yapılan incelemelerde yönetimden ve personellerden çalışmalar hakkında bilgi alınarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Yapılan ziyaret hastanemiz için çok verimli geçmiştir.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekip; personel, hasta ve hasta yakınlarının talep ve önerileri dinlendi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, Başkan Yardımcısı Mehmet Demirer ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel’den oluşan heyet Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. 

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresinin hazır bulunduğu ziyarette İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekip; personel, hasta ve hasta yakınlarının talep ve önerileri dinlendi. Hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için hastane birimlerinde yapılan incelemelerde yönetimden ve personellerden çalışmalar hakkında bilgi alınarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Yapılan ziyaret hastanemiz için çok verimli geçmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.