LASTİK İŞ
ismail

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇIKAN HABERLER HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Gündem 24.03.2020 - 11:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇIKAN HABERLER HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Kocaeli'de bazı yerel internet haber sitelerinde çıkan, 'Derince Sopalı'da virüs rezaleti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tam bir virüs rezaleti ve skandalı yaşanıyor' haberi hakkında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.   İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Biriminde, Sağlık Bakanlığının belirlediği algoritmalar çerçevesinde; koronavirüs (COVİD 19) şüpheli hastalar için temas izolasyonu ve yatması gereken hastalar için belirlenen basamaklar harfiyen uygulanmaktadır. Hastalar uygun koşullarda izole edilmekte, kan tetkiki ve görüntüleme hizmetleri tamamlandıktan sonra servise yatışları yapılmaktadır. Basında çıkan haberin hiçbir somut dayanağı yoktur.   Tüm Dünyanın olduğu gibi ülkemizin de zor zamanlar geçirdiği bu günlerde, aslı olmayan, halkın moral ve maneviyatını düşürücü asılsız haberlerle insanları paniğe, kuşkuya, aynı zamanda sağlık personelinimizin de motivasyonunun bozmaya yönelik bu tip haberlerin yapılması doğru bulunmamaktadır.  Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesi, sağlık ordusunun elinden gelen gayretin en iyisini gösterdiğinden emin olması gerekmektedir."

Kocaeli'de bazı yerel internet haber sitelerinde çıkan, 'Derince Sopalı'da virüs rezaleti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tam bir virüs rezaleti ve skandalı yaşanıyor' haberi hakkında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.

 

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Biriminde, Sağlık Bakanlığının belirlediği algoritmalar çerçevesinde; koronavirüs (COVİD 19) şüpheli hastalar için temas izolasyonu ve yatması gereken hastalar için belirlenen basamaklar harfiyen uygulanmaktadır. Hastalar uygun koşullarda izole edilmekte, kan tetkiki ve görüntüleme hizmetleri tamamlandıktan sonra servise yatışları yapılmaktadır. Basında çıkan haberin hiçbir somut dayanağı yoktur.

 

Tüm Dünyanın olduğu gibi ülkemizin de zor zamanlar geçirdiği bu günlerde, aslı olmayan, halkın moral ve maneviyatını düşürücü asılsız haberlerle insanları paniğe, kuşkuya, aynı zamanda sağlık personelinimizin de motivasyonunun bozmaya yönelik bu tip haberlerin yapılması doğru bulunmamaktadır.  Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesi, sağlık ordusunun elinden gelen gayretin en iyisini gösterdiğinden emin olması gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.