İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM YAPIYOR

03.02.2021 - 14:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM YAPIYOR

Gölcük Esnaflarından ve aynı zamanda Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yardıma muhtaç insanlara yardımlarda bulunarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Gölcük Esnaflarından ve aynı zamanda Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, bu güne kadar çevre il ve ilçelere giysi yardımlarını devam ederken bu kış aylarında Gölcük Yardım Sever kişilerle el birliği yaparak ihtiyaçlı ailelerin ihtiyacı olan giysileri karşılamaya çalışıyor. İsmail Ak ve çevresinde bulunan yardımsever kişilerle birlikte kışlık giysileri topladılar. Toplanan kışlık giysileri önceki gün arabaya yükleyerek Kandıra'ya gönderdiler. Kandıra'da bulunan ihtiyaç sahiplerine giysileri dağıttılar. Çocuklara da okul çantaları hediye ettiler. İsmail Ak ihtiyaç sahiplerine yardımlarını devam edeceklerini belirterek, bu yardımda destek veren her kese gönülden teşekkür ederim” dedi.  Fahri Haner
Gölcük Esnaflarından ve aynı zamanda Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yardıma muhtaç insanlara yardımlarda bulunarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Gölcük Esnaflarından ve aynı zamanda Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, bu güne kadar çevre il ve ilçelere giysi yardımlarını devam ederken bu kış aylarında Gölcük Yardım Sever kişilerle el birliği yaparak ihtiyaçlı ailelerin ihtiyacı olan giysileri karşılamaya çalışıyor. İsmail Ak ve çevresinde bulunan yardımsever kişilerle birlikte kışlık giysileri topladılar. Toplanan kışlık giysileri önceki gün arabaya yükleyerek Kandıra'ya gönderdiler. Kandıra'da bulunan ihtiyaç sahiplerine giysileri dağıttılar. Çocuklara da okul çantaları hediye ettiler. İsmail Ak ihtiyaç sahiplerine yardımlarını devam edeceklerini belirterek, bu yardımda destek veren her kese gönülden teşekkür ederim” dedi.

 Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.