LASTİK İŞ
ismail

HER KESEYE UYGUN AYAKKABI

Ekonomi 10.09.2020 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HER KESEYE UYGUN AYAKKABI

Uzun zamandan beri Gölcük’te kurulan Devran Kundura mağazasında bol çeşit ve her keseye uygun ayakkabı çeşitleri bulunuyor.

Murat Avcu ve Mahmut Yılmaz önderliğinde Gölcük’te kurulan Devran Kundura firması yaklaşık 35 yıldı halka hizmet veriyor. Ayakkabı mağazasında bol çeşit olması vatandaşların aradığı ürünü kolaylıkla buluyor. Ürünler her keseye uygun olarak hizmete sunuluyor.   Yaklaşık 35 yıllık esnaflık yapan Murat Avcu yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Murat Avcu; “bu sektörde yaklaşık 35 yıldır hizmet veriyoruz. Mağazamızda öncelikle her kesime göre alım gücüne hitap etmek için çaba sarf ediyoruz. Ürünlerimiz kalitelidir. Müşterilerimiz ürünlerini aldığında veya beğenmediğinde yerine yenisini veriyoruz. İşlerimiz çok iyi gidiyordu. Fakat bu pandemi sürecinin başlaması birçok esnaf gibi bizlerde etkilendik. Çarkı n dönmesi için fiyatları düşürmek zorunda kaldık. Zaten bizde fiyatlar çok uygundur. Bu pandemi süreci bizleri çok kötü bir şekilde etkiledi. Devlet bu konuda bizlere biraz destek çıkması veya var olan borçların biraz ertelenmesi bizlere azda olsa nefes aldırabilir” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner    
Uzun zamandan beri Gölcük’te kurulan Devran Kundura mağazasında bol çeşit ve her keseye uygun ayakkabı çeşitleri bulunuyor.

Murat Avcu ve Mahmut Yılmaz önderliğinde Gölcük’te kurulan Devran Kundura firması yaklaşık 35 yıldı halka hizmet veriyor. Ayakkabı mağazasında bol çeşit olması vatandaşların aradığı ürünü kolaylıkla buluyor. Ürünler her keseye uygun olarak hizmete sunuluyor.

 

Yaklaşık 35 yıllık esnaflık yapan Murat Avcu yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Murat Avcu; “bu sektörde yaklaşık 35 yıldır hizmet veriyoruz. Mağazamızda öncelikle her kesime göre alım gücüne hitap etmek için çaba sarf ediyoruz. Ürünlerimiz kalitelidir. Müşterilerimiz ürünlerini aldığında veya beğenmediğinde yerine yenisini veriyoruz. İşlerimiz çok iyi gidiyordu. Fakat bu pandemi sürecinin başlaması birçok esnaf gibi bizlerde etkilendik. Çarkı n dönmesi için fiyatları düşürmek zorunda kaldık. Zaten bizde fiyatlar çok uygundur. Bu pandemi süreci bizleri çok kötü bir şekilde etkiledi. Devlet bu konuda bizlere biraz destek çıkması veya var olan borçların biraz ertelenmesi bizlere azda olsa nefes aldırabilir” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.