LASTİK İŞ

HASBİHALLERDE BU HAFTANIN KONUSU ''KORONAVİRÜS SONRASI YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE'''

09.06.2020 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASBİHALLERDE BU HAFTANIN KONUSU ''KORONAVİRÜS SONRASI YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE'''

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi ‘’Hasbihaller ‘’ başlığı altında gerçekleştirdiği programlara devam ediyor.

Özel başlıklar ve alanında yetkin isimlerle gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki konuğu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr Abdulvahap AKINCI olacak. Kapitalizmin çöküşü başladı mı ? Sömürgecilik ve Emperyal düşüncenin geleceği,Avrupa birliği ve ABD nin siyasal geleceği,Dijital çağ,Koronavirüs sonrası Türkiye’nin artan önemi,Türkiye’yi bekleyen fırsatlar,Türkiye AB ilişkileri gibi önemli başlıklar programda analiz edilecek. Program 11 Haziran Perşembe günü saat 21:00'de İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Şube Başkanı Adem DEMİR, program esnasında izleyicilerin soru sorma imkanı olduğunu ifade ederek dinamik, etkin sürdürülebilir bir akış ile faydalı olmasını temenni ediyoruz, dedi. Hasbihallerin kamuoyuna duyurulmasındaki katkısından dolayı yerel basınımıza, çalışanlarına, davetimize icabet eden Konuklarımıza ve izleyicilerimize İlim Yayma Cemiyeti adına teşekkür ediyoruz dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi ‘’Hasbihaller ‘’ başlığı altında gerçekleştirdiği programlara devam ediyor.

Özel başlıklar ve alanında yetkin isimlerle gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki konuğu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr Abdulvahap AKINCI olacak.

Kapitalizmin çöküşü başladı mı ? Sömürgecilik ve Emperyal düşüncenin geleceği,Avrupa birliği ve ABD nin siyasal geleceği,Dijital çağ,Koronavirüs sonrası Türkiye’nin artan önemi,Türkiye’yi bekleyen fırsatlar,Türkiye AB ilişkileri gibi önemli başlıklar programda analiz edilecek. Program 11 Haziran Perşembe günü saat 21:00'de İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Şube Başkanı Adem DEMİR, program esnasında izleyicilerin soru sorma imkanı olduğunu ifade ederek dinamik, etkin sürdürülebilir bir akış ile faydalı olmasını temenni ediyoruz, dedi. Hasbihallerin kamuoyuna duyurulmasındaki katkısından dolayı yerel basınımıza, çalışanlarına, davetimize icabet eden Konuklarımıza ve izleyicilerimize İlim Yayma Cemiyeti adına teşekkür ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.