HAMİDİYE'DE EL EMEKLERİ SERGİLENDİ

15.06.2015 - 21:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAMİDİYE'DE EL EMEKLERİ SERGİLENDİ

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu El Sanatları-Giyim-Nakış Kurslarının yılsonu sergisi Hamidiye Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu El Sanatları-Giyim-Nakış Kurslarının yılsonu sergisi Hamidiye Ortaokulunda gerçekleştirildi. El Sanatları-Giyim-Nakış Kursunun açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte sergiyi gezen Başkan Ellibeş yapılan eserleri inceledi. İğne Oyası Nevin Keskinkılıç, Giyim Bahar Baydemir, El Nakışı Ayşe Karaman,tarafından eğitilen kursiyerler birbirinden güzel eserler meydana getirdiler. Açılan Sergide El Nakışı, İğne oyası, Giyim, olmak üzere toplam 3 Kurs Hocası ve 50 kursiyerin eserleri görücüye çıktı. Kurs Hocalarının ve Kursiyerlerinin büyük emekleri sonucu sergilenen eserler protokol tarafından ve sergiye katılan vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Burada yaşayan sizler köye sahip çıkıyorsunuz. Sizin istekleriniz doğrultusunda bizde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Siz değerli kardeşlerim, değerli hemşerilerimin el emeği göz nuru eserlerini görmek bizlere onur ve gurur veriyor. Bu hususta emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.Bizden okula talep edilen ek bir bina vardı. Gölcük Belediyesi olarak bildiğiniz üzere binayı geçen sene yaptık, bitirdik hizmete soktuk. Milli eğitim’in isteği doğrultusunda yapılan bu binada öğrencilerimiz daha sağlıklı hizmet görüyor. Bundan sonrada hep beraber sizin beklentilerinize cevap verebilecek şekilde köyümüzün ne ihtiyacı varsa yerine getireceğiz.”dedi.
Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu El Sanatları-Giyim-Nakış Kurslarının yılsonu sergisi Hamidiye Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu El Sanatları-Giyim-Nakış Kurslarının yılsonu sergisi Hamidiye Ortaokulunda gerçekleştirildi. El Sanatları-Giyim-Nakış Kursunun açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte sergiyi gezen Başkan Ellibeş yapılan eserleri inceledi.

İğne Oyası Nevin Keskinkılıç, Giyim Bahar Baydemir, El Nakışı Ayşe Karaman,tarafından eğitilen kursiyerler birbirinden güzel eserler meydana getirdiler. Açılan Sergide El Nakışı, İğne oyası, Giyim, olmak üzere toplam 3 Kurs Hocası ve 50 kursiyerin eserleri görücüye çıktı. Kurs Hocalarının ve Kursiyerlerinin büyük emekleri sonucu sergilenen eserler protokol tarafından ve sergiye katılan vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Burada yaşayan sizler köye sahip çıkıyorsunuz. Sizin istekleriniz doğrultusunda bizde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Siz değerli kardeşlerim, değerli hemşerilerimin el emeği göz nuru eserlerini görmek bizlere onur ve gurur veriyor. Bu hususta emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.Bizden okula talep edilen ek bir bina vardı. Gölcük Belediyesi olarak bildiğiniz üzere binayı geçen sene yaptık, bitirdik hizmete soktuk. Milli eğitim’in isteği doğrultusunda yapılan bu binada öğrencilerimiz daha sağlıklı hizmet görüyor. Bundan sonrada hep beraber sizin beklentilerinize cevap verebilecek şekilde köyümüzün ne ihtiyacı varsa yerine getireceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.