GÖLCÜKSPOR SON SIRAYA GERİLEDİ

Spor 05.10.2020 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR SON SIRAYA GERİLEDİ

Misli.com 3.lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı da puansız kapattı. Kırmızı şimşekler biten haftanın ardından son sırada yer aldı

Ligde geride kalan iki haftada henüz puanla tanışamayan temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı da eli boş kapattı. Sahasında oynadığı maçta Karşıyaka ile kozlarını paylaşan temsilcimiz Gölcükspor  bu mücadelenin başında iki hafta aranın ardından bu sezon ilk kez ağları havalandırdı ve 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak konuk ekip bu golün ardından oyunun üstünlüğünü eline aldı ve her iki devrede bulduğu gollerle mücadeleyi kazanmayı başardı. SON SIRADA BİTİRDİK Karşılaşmayı 2-1 kaybeden ve gol pozisyonu haricinde girişimde bulunamayan temsilcimiz bu haftayı da puansız. 17 takımın mücadele ettiği grupta Gölcükspor henüz bir maça çıkan Cizrespor ile birlikte puan alamayan tek takım oldu ve haftayı son sırada tamamladı. Kırmızı şimşekler tüm gruplarda çıktığı 3 maçta puan alamayan tek takım olmuş oldu. Gölcükspor gelecek hafta deplasmanda oynayacağı maçta grubun lideri Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi.
Misli.com 3.lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı da puansız kapattı. Kırmızı şimşekler biten haftanın ardından son sırada yer aldı

Ligde geride kalan iki haftada henüz puanla tanışamayan temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı da eli boş kapattı. Sahasında oynadığı maçta Karşıyaka ile kozlarını paylaşan temsilcimiz Gölcükspor  bu mücadelenin başında iki hafta aranın ardından bu sezon ilk kez ağları havalandırdı ve 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak konuk ekip bu golün ardından oyunun üstünlüğünü eline aldı ve her iki devrede bulduğu gollerle mücadeleyi kazanmayı başardı.

SON SIRADA BİTİRDİK

Karşılaşmayı 2-1 kaybeden ve gol pozisyonu haricinde girişimde bulunamayan temsilcimiz bu haftayı da puansız. 17 takımın mücadele ettiği grupta Gölcükspor henüz bir maça çıkan Cizrespor ile birlikte puan alamayan tek takım oldu ve haftayı son sırada tamamladı. Kırmızı şimşekler tüm gruplarda çıktığı 3 maçta puan alamayan tek takım olmuş oldu. Gölcükspor gelecek hafta deplasmanda oynayacağı maçta grubun lideri Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.