GÖLCÜKSPOR ERBASPOR'A HAZIRLANIYOR

Spor 13.03.2021 - 08:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ERBASPOR'A HAZIRLANIYOR

Kırmızı Siyahlılar Erbaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Osmaniyespor kaşısında 2-1 mağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar Erbaspor maçının hazırlıklarına başladı. ZORLU 90 DAKİKA BİZİ BEKLİYOR   Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Osmaniyespor kaşısında 2-1 mağlup oldu. Temsilcimiz 17 Mart Çarşamba günü Tokat temsilcisi Erbaspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlıları zorlu 90 dakika bekliyor. Gölcükspor zorlu 90 dakika için Osmaniyespor maçının ardından Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalara başladı. Antrenmanda ise top çalışması ve dar alanda çift kale maçı yaparak antrenmanı sonlandırdı.
Kırmızı Siyahlılar Erbaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Osmaniyespor kaşısında 2-1 mağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar Erbaspor maçının hazırlıklarına başladı.

ZORLU 90 DAKİKA BİZİ BEKLİYOR  

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Osmaniyespor kaşısında 2-1 mağlup oldu. Temsilcimiz 17 Mart Çarşamba günü Tokat temsilcisi Erbaspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlıları zorlu 90 dakika bekliyor. Gölcükspor zorlu 90 dakika için Osmaniyespor maçının ardından Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalara başladı. Antrenmanda ise top çalışması ve dar alanda çift kale maçı yaparak antrenmanı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.