GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Spor 02.04.2021 - 08:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazığ Karakoçan ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

  EVLİLER KAYBETTİ BEKARLAR KAZANDI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü Elazığ Karakoçan hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Temsilcimiz teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanda ise Berkan Durdu ve Barış Şen antrenmana katılmadı. Kırmızı Siyahlılar antrenmana bireysel koşunun ardından 5’e 2 top çalışması ile devam etti. Antrenmanın geri kalanında ise dar alanda pas çalışmasının ardından ise dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kalede ise bekarlar evlilere karşı oynadı. Mücadeleyi ise bekarlar 5-2 kazandı.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazığ Karakoçan ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 

EVLİLER KAYBETTİ BEKARLAR KAZANDI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü Elazığ Karakoçan hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Temsilcimiz teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanda ise Berkan Durdu ve Barış Şen antrenmana katılmadı. Kırmızı Siyahlılar antrenmana bireysel koşunun ardından 5’e 2 top çalışması ile devam etti. Antrenmanın geri kalanında ise dar alanda pas çalışmasının ardından ise dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kalede ise bekarlar evlilere karşı oynadı. Mücadeleyi ise bekarlar 5-2 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.