GÖLCÜKSPOR ANKARA'DA YIKILDI ! 3- 1

Spor 03.03.2021 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ANKARA'DA YIKILDI ! 3- 1

Misli.com 3 Lig 3 Grupta ilçemizi temsil eden Gölcükspor deplasmanda karşılaştığı Altındağspor karşısında 3-1 kaybetti.

Misli.com 3 Lig 3 Grupla mücadele eden İlçemiz takımı Gölcükspor 22 haftasında deplasmanda karşılaştığı Altındağspor karşısında 3-1 mağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar ilk yarının 14. Dakikasında Berkan Durdu’nun golü ile öne geçti ancak 41 dakikada Erkut Şentürk’ün golü ile beraberliği yakaladı. Kırmızı siyahlılar ilk yarıyı 1-1 berabere kapatırken ikinci yarıda istenilen oyunu kurmakta zorlanırken 50 dakikada Emre Can Dönmez’in golüne mani olamadı 2-1 öne geçtiler, bu dakikadan sonra Altındağspor ataklarını sıklaştırdı karşılaşmanın 78 dakikasında sahneye çıkan Emre Toptan 3 puanı getiren 3 golü kaydetti bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Gölcükspor deplasmanda 3-1 mağlup ayrıldı.
Misli.com 3 Lig 3 Grupta ilçemizi temsil eden Gölcükspor deplasmanda karşılaştığı Altındağspor karşısında 3-1 kaybetti.

Misli.com 3 Lig 3 Grupla mücadele eden İlçemiz takımı Gölcükspor 22 haftasında deplasmanda karşılaştığı Altındağspor karşısında 3-1 mağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar ilk yarının 14. Dakikasında Berkan Durdu’nun golü ile öne geçti ancak 41 dakikada Erkut Şentürk’ün golü ile beraberliği yakaladı.

Kırmızı siyahlılar ilk yarıyı 1-1 berabere kapatırken ikinci yarıda istenilen oyunu kurmakta zorlanırken 50 dakikada Emre Can Dönmez’in golüne mani olamadı 2-1 öne geçtiler, bu dakikadan sonra Altındağspor ataklarını sıklaştırdı karşılaşmanın 78 dakikasında sahneye çıkan Emre Toptan 3 puanı getiren 3 golü kaydetti bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Gölcükspor deplasmanda 3-1 mağlup ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.